Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért halhatnak meg egyre...

Miért halhatnak meg egyre többen COVIDban?

Figyelt kérdés

Már december is sokkal durvább volt a helyzet mint azelőtt bármikor, mind Magyarországon mind pedig világ szinten, ami az elhunytak számát illeti. És január legelején egy kicsit vissza is esett a napi halottak száma, de az eddigi legtöbb halott, világszinten Január 8.-án volt (14,000+), Magyaroszágon pedig pár napja volt a csúcs.

De az látható, hogy novemberben, decemberben és Januárban minden nap kb. 50*, de akár 100* is annyian haltak meg mint azelőtt...

Hogyan lehetséges ez, ha már jó ideje maszkokkal is védekezünk és már elég sokan kísérleti védőoltást is kaptak, akár már 1-2 hónapja is?

2021. jan. 17. 02:29
 71/112 anonim ***** válasza:
30%
Úristen, te keresel nem létező összefüggéseket... Nyilván az ágyfelszabadítás is probléma, de ne higgyük már azt, hogy csak 70 éves bácsik halnak meg a koronában!!! Ideje lenne körbenézni a világban... Egyébként nem tudom milyen "megint", eddig nem írtam ide, de ehhez is csak gratulálni tudok... Nagyon undorító a stílusod. De hát minden magad fajtának ilyen, úgy tűnik...
2021. jan. 19. 00:48
 72/112 anonim ***** válasza:
33%

71, szerintem összekeversz valamelyik válaszolóval... Én egy szóval se címeztem neked semmit, és sajnos nem csak 70+ halnak meg (69-es voltam).

Én a 65-ösnek címeztem a választ

2021. jan. 19. 00:56
 73/112 anonim ***** válasza:
65%
Bocsi, valahogy nem tűnt fel az idézőjel, tényleg benéztem! :)
2021. jan. 19. 00:58
 74/112 anonim ***** válasza:
33%
71-es még a reakciómat se vártad meg, de nem baj... Én sehol nem említettem, hogy mi a helyzet a világban, én a hazai állapotokról beszéltem. Vannak betegségek, bármelyikben meg lehet halni, ahogy meg is lehet gyógyulni. Koronában csak meghalni lehet szerinted? Megnézve [link] kiszámolhatnád a gyógyulási arányát ennek a betegségnek, jóval 90% feletti, de inkább 95%. De nyilván az én stílusom undorító, véletlenül se azoknak a híroldalaknak, amik folyamatosan a halálozási rátát fújják. Én kérek elnézést...
2021. jan. 19. 01:09
 75/112 anonim ***** válasza:
24%

Én aztán nem mondtam, hogy akármit is el kell hinni ezeknek a híroldalaknak, gratulálok... Ha meg tudod valamiről, hogy nem neked szólt mégsem, minek reagálsz rá? :D

Már miért számolnám ki, hogy legalább olyan hiteltelen információval szolgáljak, mint ti? Fent van az interneten is.

2021. jan. 19. 01:16
 76/112 anonim ***** válasza:
14%
Nem te írtad a 69-es választ?
2021. jan. 19. 01:20
 77/112 anonim ***** válasza:
0%
Megérkezett a helyi korona-nyomozó...
2021. jan. 19. 01:22
 78/112 A kérdező kommentje:

Szerintem az lényegtelen, hogy mennyi a gyógyulási arány, mert ha 90% vagy 95% az sem kevés, abban az esetben, ha nagyon sokan tudnak megfertőződni.

Például lehet egy betegségnél “csupán 50% a gyógyulási arány, ha mondjuk csak nemi úton terjed és a lakosság elenyésző százaléka fertőződhet meg, mert nem fognak annyian meghalni. Viszont 90 százalékos gyógyultság mellett, ha a lakosság teljes egésze megfertőződne mondjuk, az közel 1 millió halottat jelentene.

És a covid az ennyire durván és könnyen terjed. Ha nem lennének korlátozások, akkor nem teljesen elléphetetlen, hogy mindenki megfertőződne...

Azt meg csak mellékesen jegyzem meg, hogy nem 90% a gyógyulási arány, hanem kevesebb.

2021. jan. 19. 02:07
 79/112 anonim ***** válasza:
61%
Ez egy politikai vírus. Ez a hozzászólások mennyiségéből jól látszik. Sokkal jobban mint amit tudhatunk az egészről és a jelenlegi egészségügyi helyzetről.
2021. jan. 19. 03:43
 80/112 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, akkor féljél továbbra is, s pontozgass lefelé te is. Eljutottunk oda, ha az ember próbálja pozitív gondolkodásra sarkallni a társaságot, az lesz a gyilkos, a rosszindulatú, akasztófára való. Rajtam is, s jó pár ismerősöm megfertőződött amúgy, jelentem, mindeannyian itt vagyunk. Megsúgom, az influenzánál sokkal lájtosabb volt, de még a náthánál is, csupán a szaglásomat veszítettem el, viszont az orrom se dugult be. De lényegtelen, úgyis le leszek megint pontozva, de nem is érdekel, viszont azt továbbra se értem, hogy aki ennyire retteg, miért nem marad otthon, zárkózik be, s hagyja a többséget, a vendéglátósokat, edzőket, nem rettegőket élni, s dolgozni hagyni.
2021. jan. 19. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!