Miért halhatnak meg egyre többen COVIDban?
Már december is sokkal durvább volt a helyzet mint azelőtt bármikor, mind Magyarországon mind pedig világ szinten, ami az elhunytak számát illeti. És január legelején egy kicsit vissza is esett a napi halottak száma, de az eddigi legtöbb halott, világszinten Január 8.-án volt (14,000+), Magyaroszágon pedig pár napja volt a csúcs.
De az látható, hogy novemberben, decemberben és Januárban minden nap kb. 50*, de akár 100* is annyian haltak meg mint azelőtt...
Hogyan lehetséges ez, ha már jó ideje maszkokkal is védekezünk és már elég sokan kísérleti védőoltást is kaptak, akár már 1-2 hónapja is?
71, szerintem összekeversz valamelyik válaszolóval... Én egy szóval se címeztem neked semmit, és sajnos nem csak 70+ halnak meg (69-es voltam).
Én a 65-ösnek címeztem a választ
Én aztán nem mondtam, hogy akármit is el kell hinni ezeknek a híroldalaknak, gratulálok... Ha meg tudod valamiről, hogy nem neked szólt mégsem, minek reagálsz rá? :D
Már miért számolnám ki, hogy legalább olyan hiteltelen információval szolgáljak, mint ti? Fent van az interneten is.
Szerintem az lényegtelen, hogy mennyi a gyógyulási arány, mert ha 90% vagy 95% az sem kevés, abban az esetben, ha nagyon sokan tudnak megfertőződni.
Például lehet egy betegségnél “csupán 50% a gyógyulási arány, ha mondjuk csak nemi úton terjed és a lakosság elenyésző százaléka fertőződhet meg, mert nem fognak annyian meghalni. Viszont 90 százalékos gyógyultság mellett, ha a lakosság teljes egésze megfertőződne mondjuk, az közel 1 millió halottat jelentene.
És a covid az ennyire durván és könnyen terjed. Ha nem lennének korlátozások, akkor nem teljesen elléphetetlen, hogy mindenki megfertőződne...
Azt meg csak mellékesen jegyzem meg, hogy nem 90% a gyógyulási arány, hanem kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!