Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van rajtam kívül olyan akinek...

Van rajtam kívül olyan akinek még nem volt kovidos ismerőse?

Figyelt kérdés

Előre szólok hogy nem vagyok vírustagadó! Elég nagy a rokonság, 50 en dolgozunk munkahelyemen... De még egyetlen egy kovidos nem volt,akárki el találkozok egyből rákérdezek, de nincs.

Ez már kezd elbizonytalanítani.

2021. jan. 13. 19:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Nekem sincs,pedig budapesti vagyok.
2021. jan. 14. 07:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyítottan covidos ismerősöm nincs. Olyan volt, akiről feltételeztük, de nem csinált tesztet. Ismerős ismerőse van, akinek lett pozitív tesztje, de nem volt komolyabban beteg senki sem. A feleségem kollégája lett még pozitív, de a munkahelyén senki nem kapta el és nem lett beteg érdekes módon.
2021. jan. 14. 09:45
 13/16 anonim ***** válasza:
43%
nincs, csak influenzások voltak pozitív tesztel
2021. jan. 14. 10:54
 14/16 anonim ***** válasza:
brutál náthásan ment el, mégis negatív lett a tesztje, hagyjuk már ezt a náthásból lesz + dolgot
2021. jan. 14. 11:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Influenzás pozitív teszttel?:D Istenem...
2021. jan. 14. 11:24
 16/16 A kérdező kommentje:
"végre" van olyan ismerősöm aki kovidos volt. A szomszédom 3 hete pozitív tesztet produkált. Ennek mennyi az esélye hogy közel 2 év után lett az első közvetlen ismerősöm kovidos?
2021. nov. 2. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!