Hány covid halott lesz karácsony ünnepre illetve szilveszterre?
Ezt sosem fogjuk megtudni. Mert nem úgy működik, hogy 24-én találkozik a rokonság és 25-én mindenki meghal. Sőt azért az a ritkább, ha valaki pár napon belül belehal. Akik pedig január elején-közepén-végén meghalnak, azokról sose fog kiderülni, hogy karácsonykor fertőződtek-e meg.
(Családtag is pozitív volt, már kb 10 napja voltak tünetei, mire tesztelték és meglett az eredmény. Attól, hogy egy szombati napon került fel a "listára", mint új fertőzött, valszeg már másfél hete az volt)
#5-ös:
Ez az elmélet novemberben megdőlt.
A válasz: sajnos sokan. És nem értem, ezen mi viccelődni vagy tagadni való van.
Volt valamelyik nap az elhunytak között egy 19 éves fiú gombás és bakteriális fülgyulladásból eredő agytályog miatti halálozással. Cecília elmondta, hogy a srác eleve a tályog miatt volt kórházban, az állapota az élettel összeegyeztethetetlen volt. Csak a plusz vizsgálat igazolta nála a koronát. Az ilyen eseteket nem kellene belevenni szerintem, csak a pánikot fokozzák. Mindezek mellett ide a városba(Nyíregyháza) most hoztak 2 halotthűtő kamiont. Persze tagadják, hogy a helyzet ennyire tragikus lenne.
Szóval nem tudom. Mire elkezdődne a suli, nagyon meg fog ugrani minden szám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!