Mennyira faj a koronavirus gyors teszt?
Orrbol fogjak csinalni holnap.
Iszonyatosan feelek
De kaptam mar oltast 😁
De akkor kezdek megnyugodni.
Nagyon ra paraztattak.
Orr verzesre mennyire lehet szamitani?
Mert nekem mar igyis napok ota verezget ha fujom :/
Orvostanhallgatóként több hétig jártam covid tesztelni és saját magamon is elvégeztem 4-5 mintavételt. Változó volt, hogy kinek mennyire fájt. Jellemzően azok jajgattak a leginkább, akik eleve behisztizve érkeztek a tesztre, majd' szétvetette őket az ideg és direkt összeráncolták az arcukat, összeszorították a szemüket és az orrlyukaikat (kb mint amikor a víz alá megy le az ember), miközben csináltam a mintavételt. Így nem csoda, ha fáj, konkrétan be kell erőszakolni az ember orrába azt a vékony mintavevő pálcát. Aki tudta tartani magát és nem hisztizett, annak gyorsan megvolt a mintavétel (10 másodpercet kell elviselni) és nem is fájt.
A saját tapasztalataim alapján inkább kellemetlennek mondanám, mintha valami irritálná az orrod, mielőtt tüsszentesz. A szemed is egy kicsit bekönnyezhet, olyasmi érzés, mint amikor úszásnál víz megy az orrodba. Ha nem pánikolsz, hanem higgadtan tűröd, akkor abszolút elviselhető a dolog.
Nagyon szepen koszonom.
Haaat elegge beparaztam meg ahogy ismerem magam fogok is 😂
De ha mar ott vagyok es azon mullik h ne fajjon akkor elengedem a dolgot.
Igy szoktam a fogaszatra is oda menni 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!