Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért retteg a legtöbb ember...

Miért retteg a legtöbb ember ettől az alapjáraton gyenge vírustól?

Figyelt kérdés
Lehet hogy mert jön a huszontizenszázadik mutáció? Bár mondjuk ha az influenza idején is minden nap leközölnék, hogy hányan haltak meg, lehet én is pánikban lennék :D Amúgy néha már röhejesnek érzem, mikor egy nap meghal 100 ember, és leadják full komolyan a híradóban. Mintha nem halnának meg legalább ennyien amúgyis, vagy bármilyen más eddigi megszokott járvány alatt.

2021. jan. 12. 12:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 everlight ***** válasza:
35%
Aki akar zárkózzon be,de ne mondják meg másoknak,hogyan éljenek
2021. jan. 21. 12:52
 62/66 Koplárovics Béci ***** válasza:
46%
Félreérted. Senki sem akar bezárkózni. Sőt, mindenki újra "szabadon" szeretne járni-kelni, mint régen. Én nem szeretnék senkit sem bezárni sehová. Itt egyedül te akarsz bezárni embereket, ráadásul a bezárás felelősségét is rájuk akarod hárítani, hogy ők választják azt "félelmükben". Pedig nagyon úgy néz ki, hogy itt rajtad kívül nem fél senki.
2021. jan. 21. 13:05
 63/66 everlight ***** válasza:
30%
Én nem félek,nem maradok otthon,sőt be se tartom a kijárási tilalmat.
2021. jan. 21. 14:04
 64/66 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%
A hazugságodat máris megirigyelte Orbán Viktor.
2021. jan. 21. 14:27
 65/66 everlight ***** válasza:
35%
A vírus egy nagy hazugság a gazdagok érdekéért
2021. jan. 21. 17:41
 66/66 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki zárkózzon be és ne mozduljon kiii mert a vírus elpusztííít!
2021. jan. 23. 18:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!