Miért retteg a legtöbb ember ettől az alapjáraton gyenge vírustól?
Figyelt kérdés
Lehet hogy mert jön a huszontizenszázadik mutáció? Bár mondjuk ha az influenza idején is minden nap leközölnék, hogy hányan haltak meg, lehet én is pánikban lennék :D Amúgy néha már röhejesnek érzem, mikor egy nap meghal 100 ember, és leadják full komolyan a híradóban. Mintha nem halnának meg legalább ennyien amúgyis, vagy bármilyen más eddigi megszokott járvány alatt.2021. jan. 12. 12:10
61/66 everlight válasza:
Aki akar zárkózzon be,de ne mondják meg másoknak,hogyan éljenek
62/66 Koplárovics Béci válasza:
Félreérted. Senki sem akar bezárkózni. Sőt, mindenki újra "szabadon" szeretne járni-kelni, mint régen. Én nem szeretnék senkit sem bezárni sehová. Itt egyedül te akarsz bezárni embereket, ráadásul a bezárás felelősségét is rájuk akarod hárítani, hogy ők választják azt "félelmükben". Pedig nagyon úgy néz ki, hogy itt rajtad kívül nem fél senki.
63/66 everlight válasza:
Én nem félek,nem maradok otthon,sőt be se tartom a kijárási tilalmat.
64/66 Koplárovics Béci válasza:
A hazugságodat máris megirigyelte Orbán Viktor.
65/66 everlight válasza:
A vírus egy nagy hazugság a gazdagok érdekéért
66/66 anonim válasza:
Mindenki zárkózzon be és ne mozduljon kiii mert a vírus elpusztííít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!