Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért retteg a legtöbb ember...

Miért retteg a legtöbb ember ettől az alapjáraton gyenge vírustól?

Figyelt kérdés
Lehet hogy mert jön a huszontizenszázadik mutáció? Bár mondjuk ha az influenza idején is minden nap leközölnék, hogy hányan haltak meg, lehet én is pánikban lennék :D Amúgy néha már röhejesnek érzem, mikor egy nap meghal 100 ember, és leadják full komolyan a híradóban. Mintha nem halnának meg legalább ennyien amúgyis, vagy bármilyen más eddigi megszokott járvány alatt.

2021. jan. 12. 12:10
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem szomorú, hogy emberek halálát viccesnek érzed, és nem, nem halnak meg naponta ennyien influenzában pedig akkor nem szoktak korlátozások lenni. Nem kell rettegni, de nem tudom hogy miért nem lehet megérteni hogy ez nem egy nátha. Persze van akinek szerencséje van és könnyen túl lesz rajta, de ezt nem lehet előre megjósolni hogy kinek hogy reagál rá a szervezete. Én elkaptam, már majdnem 2 hónap eltelt azóta és még mindig nem sikerült teljesen rendbejönnöm. Pedig 23 éves vagyok és nincs alapbetegségem, de őszintén szólva annyira nem hiányzott nekem ez a "gyenge vírus", nem emlékszem hogy bármilyen más vírus miatt így legyengültem volna. De így is szerencsés voltam, mert az enyhe lefolyású 80%-ba tartoztam. Fiatal és egészséges emberek is kerülnek kórházba a covid miatt. Meg amúgy szerintem ha valaki nem hal meg, csak egyszerűen hetekig-hónapokig nem bír dolgozni, az sem tesz túl jót sem emberi sem gazdasági szempontból.
2021. jan. 12. 15:28
 22/66 anonim ***** válasza:
52%
Én láttam, hogy mit tud produkálni, úgyhogy nem nevezném gyengének.
2021. jan. 12. 15:31
 23/66 anonim ***** válasza:
55%

Szerencsére rajtam enyhe tünetekkel átment, így elég volt a tüneti kezelés. De a férjem,és a sógorom is több hétig benne volt, antibiotikumot is kaptak,hogy ne súlyosbodjon az egész. Viszont, én utána 3-4 hétig 200 métert nem tudtam gyalogolni, pedig előtte 4-5 km-t mentem naponta.A pulzusom az egekben volt, és nagyon rosszul éreztem magam mellkasi diszkomforttal. Pedig alapbetegségem nincs, és "csak" 40 éves vagyok.Ezért dühítő az ilyen kérdés, mert igenis nagyon szrul tud lenni az ember több héten keresztül.No és a szerencsén múlt,hogy nem döglöttünk bele.

16-os voltam.

2021. jan. 12. 15:31
 24/66 anonim ***** válasza:
53%
Hát én nem tudom ki milyen halottakat lát, de az én ismerősi körömben még erősebb lefolyású beteg sem volt. Aki megkapta, azon is átment pár nap alatt enyhe tünetekkel, de a többség csak egészségesen volt háziőrizetben, úgyhogy inkább pszichésen viselte meg őket ez a sok értelmetlen intézkedés.
2021. jan. 12. 19:23
 25/66 anonim ***** válasza:
39%
Gyengusz vírus, gyengusz tünetekkel. A többi mind csak mese habbal. A média riogat csak, a tapasztalataim alapján teljesen más a helyzet. Széles körben mindenkin átment úgy, mint egy sima mezei nátha. De köszönjük a megfélelmítést!🥱
2021. jan. 13. 08:37
 26/66 anonim ***** válasza:
63%
Mert ezt mondták nekik. Aztán a stresszel és maszkkal tönkreteszik az immunrendszerük, és csodálkoznak, ha megbetegszenek. Pontosabban nem csodálkoznak, csak ráfogják a covidra és a kőr bezárult.
2021. jan. 13. 13:34
 27/66 anonim ***** válasza:
0%
Gyenge neked az agyad
2021. jan. 13. 14:13
 28/66 anonim ***** válasza:
53%
Fck corona!!
2021. jan. 13. 14:15
 29/66 everlight ***** válasza:
60%
Mert gyávák és hiszékenyek az emberek.A propaganda is nagyban hozzájárul.Tized olyan veszélyes se mint aminek be van állítva,a diktatúra vissza vezetése zajlik.
2021. jan. 13. 15:45
 30/66 Koplárovics Béci ***** válasza:
15%

"Mert gyávák és hiszékenyek az emberek.A propaganda is nagyban hozzájárul."

Ebben egyetértünk. Eltérés csak abban van, hogy kinek mi a propaganda. Orbánról nyilván lehet akármit is mondani, biztos megérdemli. Ha csak nálunk folyna ez, én is biztos kiröhögném őt. De azért az, hogy Kínától az USA-ig, Oroszországtól az EU-ig, a zsidóktól a muszlimokig mindenhol ez megy, az minimum el kellene, hogy gondolkoztassa az embereket. Soha, semmiben nem volt még ekkora egyetértés (többek közt sem a klímavédelem, sem a fegyverek, sem a környezetvédelem, sem az emberi jogok), mint ebben (jó... Észak-Korea valóban kimaradt, de aki erre fogná, hogy ez egy világméretű összeesküvés, annak tényleg úgyis mindegy, és ott a helye). Én többek közt ezért zárom ki ennek a lehetőségét, és ez gondolkodtat el, hogy mi is lehet ez.

2021. jan. 13. 16:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!