Miért retteg a legtöbb ember ettől az alapjáraton gyenge vírustól?
Szerencsére rajtam enyhe tünetekkel átment, így elég volt a tüneti kezelés. De a férjem,és a sógorom is több hétig benne volt, antibiotikumot is kaptak,hogy ne súlyosbodjon az egész. Viszont, én utána 3-4 hétig 200 métert nem tudtam gyalogolni, pedig előtte 4-5 km-t mentem naponta.A pulzusom az egekben volt, és nagyon rosszul éreztem magam mellkasi diszkomforttal. Pedig alapbetegségem nincs, és "csak" 40 éves vagyok.Ezért dühítő az ilyen kérdés, mert igenis nagyon szrul tud lenni az ember több héten keresztül.No és a szerencsén múlt,hogy nem döglöttünk bele.
16-os voltam.
"Mert gyávák és hiszékenyek az emberek.A propaganda is nagyban hozzájárul."
Ebben egyetértünk. Eltérés csak abban van, hogy kinek mi a propaganda. Orbánról nyilván lehet akármit is mondani, biztos megérdemli. Ha csak nálunk folyna ez, én is biztos kiröhögném őt. De azért az, hogy Kínától az USA-ig, Oroszországtól az EU-ig, a zsidóktól a muszlimokig mindenhol ez megy, az minimum el kellene, hogy gondolkoztassa az embereket. Soha, semmiben nem volt még ekkora egyetértés (többek közt sem a klímavédelem, sem a fegyverek, sem a környezetvédelem, sem az emberi jogok), mint ebben (jó... Észak-Korea valóban kimaradt, de aki erre fogná, hogy ez egy világméretű összeesküvés, annak tényleg úgyis mindegy, és ott a helye). Én többek közt ezért zárom ki ennek a lehetőségét, és ez gondolkodtat el, hogy mi is lehet ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!