Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik félnek az oltástól azok...

Akik félnek az oltástól azok a vírustól miért nem félnek jobban?

Figyelt kérdés

Eü dolgozó vagyok így szerencsémre hétfőn meg fogom kapni az oltást, nálunk 100 eü dolgozóból 90 be akarja adatni magának..

Aki fél az oltástól az tudatlan és nem ért hozzá..

Komolyan a vad vírustól miért nem fél?

A vad vírus is ugyanúgy RNS juttat be a sejtbe mint az oltás csak az oltás csak a spike fehérjét szintetizálja le, míg a vad vírus rengeteg olyan egyéb fehérjét is amiről még tényleg nem tudjuk hogy mit okoz, pl. olyan mimikri molekulákat amivel átveri az immunrendszert és emiatt később sokkal nagyobb eséllyel alakulhat ki autoimmun betegség.

2021. jan. 8. 07:23
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
85%
Mar nem azert de a vakcina mrns. Van kulonbseg a ketto kozott.
2021. jan. 8. 07:32
 2/29 anonim ***** válasza:
57%
Ismeretlenül is örülök, hogy így vélekedsz. Jelen állás szerint en is beoltatnám magam, de mire én sorra kerülök, addigra sok idő fog eltelni. :(
2021. jan. 8. 07:34
 3/29 A kérdező kommentje:
1. Vírusnak pozitív szálú RNSe van, ami azt jelenti hogy a sejtbe jutás után azonnal mRNSként működik és mindjárt csatlakozik a riboszómákra hogy sokkal több nem kívánatos fehérjét állítson elő, mint az oltás esetében... szóval szinte nincs különbség...
2021. jan. 8. 07:36
 4/29 A kérdező kommentje:
Vagyis annyi a különbség hogy a vad vírus RNS több fehérjét kódol amitől több bajod lehet..
2021. jan. 8. 07:37
 5/29 anonim ***** válasza:
77%

Mégis mitől féljek, tünetmentesen túlvagyok rajta. Épp úgy mint a legtöbb rettegő akik nem tudnak róla.

Egyébként a vakcinától sem félek, egyet értek az idősek és veszélyeztetettek adassák be maguknak, nem kell félni a szuritól. Többinek meg ott van az Isten adta immunrendszere, azt kell erősíteni. De akit ez megnyugtat az is adassa be nem érdekel. Viszont aki egészséges azt hagyják már nyugodtan élni légyszíves, mert ez ami most van tényleg tönkreteszi az embert ha nem is testileg inkább lelkileg, na én ettől félek.

2021. jan. 8. 07:57
 6/29 anonim ***** válasza:
61%
A félelem oka legtöbbször a tudatlanság. És ha valamit nem ismerünk, attól félünk. Persze semmi erőfeszítést nem tesz azért, hogy megismerje.
2021. jan. 8. 07:57
 7/29 anonim ***** válasza:
33%

Remélem, aki olyan barom, hogy a lehetséges következmények tényének ismeretében (amiből már most rengeteg van, számos haláleset, bénulás, nem korrupt hozzáértők, orvosok, ápolók figyelmeztetései, segélykiáltásai, stb..) is beoltatja magát, az tényleg ott pusztul meg.

Hülyének nézitek az oltás elleneseket?

Nézzük meg mi történik néhány hónap, év múlva... már ha még lesz lehetőség. :)

2021. jan. 8. 08:11
 8/29 anonim ***** válasza:
56%

Mit vársz? Csoda hogy félnek? Az egész világ össze-vissza hazudik. Nem indokolt korlátozások,hamis adatok, stb.

Utána piacradobnak egy vakcinát mint"csodaszert" és itt a lényeg, kb féléves teszteléssel. Tudod meddig tesztelnek egy normális oltást? Minimum 5évig.

Amúgy tényleg kezdünk kicsit sokan lenni, nem hiszek az összeesküvés elméletekben, viszont nagyon gyorsan gyarapodunk, és nem fogja kibirni a bolygó. Ha valahogy lenne lehetőség ezt befolyásolni, akkor ez viszonylag "könnyű" lehetőségük lehetne. Ezt nem úgy értem hogy beadatod magadnak és 5 év múlva meghalsz, ezzel nem mennek semmire. Inkább úgy érteném hogy létrehoz valami módosítást a genetikádban, hogy te és a leszármazottjaid is nemzőképtelenek legyenek. Viszont ebben az esetben pedig a fiatalokra ia fogják nyomni, majd kitalálnak valami új mutációt, ami veszélyes a fiatalokra is, és kötelező lesz.

2021. jan. 8. 09:30
 9/29 anonim ***** válasza:
42%
#8 Pontosan!
2021. jan. 8. 10:01
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy súlyos tünetem oltástól pár éve: 2 hónapig Cataflam-on éltem, ami ugye nem gyengén próbára teszi a testet is, de a fájdalomtól aludni nem lehetett. Az OGYÉI mellékhatásvizsgálata kimondta, hogy esetemben az oltóanyag volt az ok, bár bennem ott motoszkál a gyanú, hogy inkább a beadás módja, amit ők oltási balesetnek hívnak. De tökmindegy, mert ugyanezt a tortúrát most nem engedhetném meg magamnak, mert babát várok, így örülök is neki, hogy nem oltanak várandósokat. A vírust pedig elkerültük eddig és most is jó eséllyel elkerülöm, mert amióta van, én saját magam korlátozom magamat, mindegy hogy van lezárás vagy nincs, nem tömegközlekedek, alig járok boltokba, a munkahelyemen külön szobám van stb. Természetesen a környezetem ugyanúgy véd engem a magatartásával.
2021. jan. 8. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!