Be oltatnád magad a covid elleni vakcinával?
11:11
Nekem is megvan a véleményem erről az egész cirkuszról amit művelnek velünk, de sajnos nem hihető amit állítasz.
Ezzel a megnyilatkozással csak a lovat adod a covid idióták alá.
Számomra a járvány hozadéka eddig egy halott, egy fertőzött, egy súlyos beteg, illetve az első hullámban két hét karantén, továbbá egy szüneteltetett vállalkozás a vele járó jövedelem kieséssel és persze a korlátozások, amit mindenkinek el kell viselni.
Az okoskodáson kívül tud valaki gyorsabb és hatékonyabb megoldást az oltásnál, hogy ennek a vége legyen? Mert azoknak az aljas, hitvány szaroknak is az oltás fogja visszahozni a normális életet, akik többek között itt is ellene pofáznak.
Ez akkor is így lesz, ha nem vesznek benne részt.
És legyen bármi az oka ennek a járványnak, legyen bármilyen rossz annak a kezelése, legyen akár kevésbé veszélyes, mint egy szimpla influenza, avagy legyen mögötte bármelyik gyulladt agyú konteó, ennek a helyzetnek az oltás fog véget vetni.
Szükségszerűen, vagy terv szerint -, nincs más lehetőség.
Nem, mivel hepatitis-c, malária, HPV meg bárányhimlő ellen sem vagyok beoltva.
Azok is vannak olyan veszélyes betegségek mint a COVID, és nem kevesebb rá az esélyem, hogy elkapjam a COVID-ot mint a fentebb felsoroltakat!
"Én a maszkot sem értem.. a kínai Japán, 30 éve maszkban jár otthon.. hogy a francba indul ki egy vírus így?! Ha a maszk faxa.. ?! Hülyék.. de oltást kértem.. kipróbálom."
Azt a szmog miatt kezdték el hordani, plusz add hozzá, hogy az ázsiaiaknál státusznak számít a dohányzás, (a köpködés is) ezért sokkal több a tüdőbajos is.
"Ennek mégis mi köze van az amerikai politikához? Egy amerikai magánkézben lévő gyógyszergyártó cégnek marha sok befolyása van a magyar emberekre :D szánalom"
Lehet hozzá köze, ha van pár európai milliárdos aki részvényes a
gyógyszercég(ek)ben, és ezzel pénzügyileg érdekelt!
"A teljes KRESZ az alap emberi törvények elnyomásáról szól, csak arra megy ki ez az aljas játék ,hogy irányított birka legyen mindenki!"
Nem éppen, a kresz a közlekedésre vonatkozik közúton a közúti forgalomban résztvevőkre, és a balesetmegelőzést lenne hivatott szolgálni, de sok esetben megfelelő kapacítású úthálózat hiányában bizonyos utak tehermentesítését is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!