Be oltatnád magad a covid elleni vakcinával?
Jah, te tudod a választ csak nem mondod meg. :D
Akkor bocsi :D
Cecil fattya vagy?
Nyunyókád még megvan?
Én elhiszek minden hülyeséget, ha előtte már megtörtént.
Tudnál mondani olyan szuper intelligens vírusra példát, ami először megnézi az életkorod és csak utána fertőz?
Ezt nekem válaszolod?
A mutációt úgy képzeled el, mint az X-men t? Szuper képesség az életkor megtudása?
A világon milliárd x milliárd vírus van.
Tudsz mondani egyet ami leellenőrzi az életkorod fertőzés előtt?
Állat-> ember betegségterjedésről legalább ezt illene elolvasni: [link]
Illetve a vírust nem az életkorod érdekli, hanem elsősorban az egészségi állapotod. Egy ereje teljében levő makkegészséges 60 éves emberben nyilván nem tud akkora kárt tenni mint egy bármilyen szív és/vagy tűdőbeteg 20-30 évesben. Vannak a vírusnak 20 év körüli áldozatai is és olyanok is akik idősebbek de túlélték.
Csakhogy a lakósság nagyja ahogy öregszik nem éppen a megerősödés jellemző (pláne nálunk) éppen ezért fontos bizonyos kor felett “egységesen” veszélyeztetettnek nyilvánítani az embereket. Mondjuk ezt átlátni s megérteni nem kell sok ész, csak annyi kell ,hogy az ember meghaladja egy kb ötéves világismeretét.
Akkor nagyon elvagy tévedve, mert 16 év alatt nem lehet oltani.
Bocs, ha nem tudtad, hogy van 20 alatti szám is :D
Ha mindenki beoltatta magát, akkor mivel a többiek védettek, engem is védenek és oltás nélkül vagyok védett.
A bárányhimlőn is jobb átesni gyerekkorban, mert felnőttre már veszélyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!