Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Maszkok kilyukasztásával,nem...

Maszkok kilyukasztásával,nem hordásával,kitalált koronavírussal "kampányoló" több tízezres csoport uszít Facebookon, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Úgy tudtam meg, hogy léteznek, hogy az egyik barátnőm gyűlölet üzenetet küldött nekem, hogy holnaptól nem hord maszkot, inkább megy dutyiba.Aztán láttam, hogy egy olyan csoporthoz csatlakozott, ahol azt írták több ezren, hogy hogyan szedik ki a maszkokból a betétet, meg kilyukasztják őket, meg nem fogják hordani, hiszen ez csak kamu, kitaláció, ők még nem láttak koronavírusost stb. És ennek a csoportnak több, mint 45ezer követője van. Nekem ez olyan mint egy szekta. Ennyire rossz az emberek hozzállása, nincs közös felelősségvállalás? Mindenki összeesküvést lát már mindenben?
2021. jan. 3. 18:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősöm is koronában halt meg, én is ismerek átesetteket.
2021. jan. 3. 19:23
 12/13 A kérdező kommentje:
7-es! Pontosan így gondolom én is. Ha ezt mondjuk nekik, akkor buták vagyunk. Barátnőm lebutázott emiatt, pedig azt sem tudja mi a vírus.
2021. jan. 3. 19:27
 13/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
62%
Ha nincs tisztában a vírussal, akkor miért várjuk, hogy higgyen benne? A média mindig is felnagyított dolgokat és terjesztenek álhíreket is, de ez nem egyenlő azzal, hogy nem létezik. Kívánom neki, hogy soha ne tapasztalja meg se saját magán, se hozzátartozóján azt, hogy milyen amikor megfertőződik.
2021. jan. 4. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!