3 napja szipogok és gyakran kell orrot fújnom. Ez lehet Covid?
Sajnos, kedden bementem egy kisboltba, ahol az eladó nem viselte rendesen a maszkot, az orra alá volt húzva, így beszélgetett egy vevővel. Csak addig húzta fel a maszkot az orrára, amíg fizettem. Kb. két percet se voltam bent, és rajtam volt maszk. Ennyi az elősztori.
Péntek reggel úgy ébredtem, hogy szipogok, sokat kell orrot fújnom, és ez azóta is tart. Más tünetem nincs, nem köhögök, nincs lázam, semmim nem fáj, érzem a szagokat. Néha, napi 3-4 alkalommal tüsszentek, ezenkívül csak ez a folyamatos szipákolás van, mintha vizes lenne az orrom belül, illetve néha álmosnak érzem magam.
Ez alapján lehet, hogy koronavírusos lettem?
nem. Ez sima nátha, megfáztál valahol, vagy belefutottál egy tüsszentős légtérbe.
Kalmopirin, sok tea, meleg pizsama, fülig betakaródzol, szétizzadod magad, másnapra semmi bajod
Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!