Miért ajánlgatják a zsebkendőt, amikor szipogok? Miért nem lehet megérteni, hogy ami az orrüreg hátsó részében gyűlik fel, azt nem lehet kifújni?
1) illem
2) nem egészséges, amit csinálsz
3) undorító / gusztustalan
Miért nem mész el orvoshoz a tüneteiddel? Szereted, ha másokból undort váltasz ki?
Egyes: mi a nem egészséges rajta? Semmi bajom nincs.
3.: Egyszerűen már le akartam írni, mert ez egy olyan kérdés, amit arccal nem lehet feltenni sehol. Meg érdekel, hogy másnak is így van-e.
Hát, ha nekem van egy ilyenem és zavar, hogy adnak zsepit elmondom, hogy ezzel szenvedek és nem tudok mit tenni ellene. Köszönöm a zsepit, mert nagyon értékelem a kedves és segítőkész szándékot. Sajnos nem tudom kifújni és engem is kínoz.
Ennyike.
Figyuszka.
Nekem nem kell mondani. Az en koponyam felepitese olyan, hogy a bal arcuregem rendszeresen gyulladt, nem szelel a bal orrlyukam, es a turha ott csordogal le a torkomon. A tukorben meg is tudom nezni. Szar.
De. Nem szipogok, nem harakolok. Plane nem emberek kozt. Kohogtet neha, vagy iszom. Vagy mentolos cukorkat szopogatok. A kornyezetem gyomrat nem forgatom fel.
Jaj, te megsértődtél egy "ennyike" miatt? Ilyen érzékeny vagy?
Elnézést! Legközelebb meghintem cukorral, hogy a pszichológusodnak kevesebb gondja legyen,...
Az a baj,hogy utána nem köpöd ki!
Úgy teljes a mutatvány. A kiköpés természet közelibb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!