Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mikor lesz vége a covidnak?

Mikor lesz vége a covidnak?

Figyelt kérdés
Már várom hogy vége legyen, mert nagyon de nagyon magányosnak érzem magam. Kijárási korlátozás van és távoktatás is, ami rátesz egy lapáttal, hogy rosszul érezzem magam. És nagyon még a barátaimmal sem tudok találkozni, mert sokan mondják nincs idejük, de nekem is van, szóval úgy gondolom ez is fedőduma. Mit csináljak hogy kibírjam ennek az időszaknak a végéig és hogy ne készüljek ki lelkileg? Kérlek segítsetek!

2020. dec. 30. 22:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
82%

"én 50-es vagyok,lehet hogy még épphogy megélem a nyugdíjat, de utána már nem sokat fog költeni rám az akkori állam!"

Ezt régóta tudjuk. De ehhez nem kell kiirtani az egész felnőtt társadalmat, elég megváltoztatni a törvényeket.

2021. jan. 2. 22:17
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
ha a törvényeket megváltoztatják, attól még biológiailag életben marad(hat)ok. a biológiai életet szüntetik meg a covid dal!
2021. jan. 2. 22:32
 23/28 anonim ***** válasza:
75%
Sajnos a pánik keltés és a hamis info terjeszték következménye a félelem. :(
2021. jan. 2. 22:34
 24/28 anonim ***** válasza:
55%
Ha valakit direkt megölnének azt legfeljebb csak azért tennék, hogy egyik párt mutogasson a másikra.De remélhetőleg itt még nem tartunk.
2021. jan. 2. 22:34
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
#24 itt már rég nem párt politikáról van szó! egy globális mindenek felett álló szervezet (hatalom) irányítja az egész covid háborút! igen jól olvasod! kitört a harmadik világháború!
2021. jan. 2. 22:46
 26/28 anonim ***** válasza:
75%

Ja, a fejedben. Amit gondolkodásra még mindig nem vagy hajlandó használni. Háború akkor tör ki, ha valakiknek az az érdekük, hogy kitörjön. Kinek lenne az érdeke, hogy a teljes felnőtt lakosság kipusztuljon? Milyen felsőbb hatalomnak? A gyógyszergyártó cégek érdeke pont az, hogy minél tovább életben maradjon mindenki, hogy minél tovább el tudják adni a gyógyszereket, amiket gyártanak, és az ő szavuk elég sokat nyom a latban, nem?

Egyébként meg azt írtad, hogy évtizedek alatt történne meg. De akkor meg hogyan? Évtizedek alatt újabb és újabb generációk válnak felnőtté. Ha előbb-utóbb mégis oda lyukadnánk ki, hogy 18-20 év fölött már nem lennének emberek, az azt jelentené, hogy a fiatalok olyan társadalmat hoznának létre, amelyben 18 éves korában mindenkit kinyírnának valahogyan. Nyugodt lehetsz, hogy nem lesz ilyen hülye ötletük.

2021. jan. 2. 23:41
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
#16: erről nekem más jutott eszembe, az hogy ha intelligens vírus akkor más paraméterek alapján válogatja kiben tesz kárt és kiben nem de ezt inkább le se merem írni
2021. jan. 3. 09:33
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem soha.
2021. jún. 26. 18:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!