Hogy érjem el hogy a Covid gyorstesztem pozitiv legyen ? Van valami praktikus? ha colat innek elotte?
"negativ lett pedig megirtam elotte egg kolat"
Én mondtam, hogy hülyeség. Miért költenének milliókat a tesztelésre, ha nem az lenne a célja, hogy megtalálják a pozitív eseteket? Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, be kell tartani a szabályt, hogy a tesztelés előtt 6 órán át nem eszel, nem iszol, mert másképp nem tudja kimutatni a teszt a garatodban tanyázó vírusokat.
"nem mutatja meg a tesztet pedig kertem"
Lehet, hogy csak azért nem, mert nem akarta, hogy mindenki más is meg akarja majd nézni, mint te, mert az feltartotta volna őt, elhúzódott volna az egész, meg tovább is tartott volna minden kontakt, ami nem biztonságos, stb. Amikor engem teszteltek és kevesen voltunk, akkor ráértek, és kérés nélkül is mutatták.
17
"Lehet, hogy csak azért nem, mert nem akarta, hogy mindenki más is meg akarja majd nézni, mint te,"
Igen,mindenki más is meg akarta volna nézni az igazat
Nem az lenne a normális. Mert hiába mutatná meg, nem tudnád, hogy mit kell látni rajta, hogy mi mit jelent, hogy mi miért van úgy, ahogy, stb. Ezt mind el kéne magyaráznia. Arra meg egyszerűen nincs idő.
Az lenne normális, hogy megbízol abban az orvosban, ápolóban, stb., akihez segítségért fordulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!