Mit csináljon unokatestvérem, 29-én lehetősége lesz a Pfizer oltóanyag beadatására, mennyire biztonságos, be merje adatni?
Figyelt kérdés
2020. dec. 24. 21:17
12/19 anonim válasza:
#10 A hozzád hasonló ostoba, húgyagyú gödenyista barmok miatt tart majd még évekig a járvány.
13/19 anonim válasza:
Ha megakarsz halni rövid időn belül,adasd be magadnak! Itt vagy az interneten és nem tájékozódsz!? Akkor mit csinálsz itt? Te tudod mit tartalmaz a vakcina? Naná,hogy nem,mert akkor ilyen kérdést nem tennél fel! Egyébként nem tudja senki mit tartalmaz!!! Akkor? Hát csak rajta,ha menni akarsz a tepsibe.
14/19 anonim válasza:
"Egyébként nem tudja senki mit tartalmaz!!!"
Ne magadból indulj ki! Minimális utánajárással sok hasznos információ beszerezhető.
15/19 anonim válasza:
Biztos nem adatnam be magamnak !
16/19 anonim válasza:
17/19 DrFaktor válasza:
A vakcinába belehalt alabamai nővér sztorija kamu. Utána lehet olvasni a neten. Mindig lesznek vakcina ellenesek és összeesküvés-elmélet hívők. Olyanok is, akik szerint a Biblián/Koránon/stb-n. kívül minden más könyv az ördög műve. Te döntöd el, kinek hiszel. Én a józan észnek, és valószínűleg be fogom magam oltatni, ha lesz rá lehetőség.
18/19 atesz763 válasza:
Én ugyan nem kockáztatok, volt néhány beteg a környéken, több mint felének tünete sem volt, a többi meg még ha szarul is volt pár napig meggyógyultak. ahogy meg tizes mondta volt már aki belehalt élőben, úgyhogy majd ha már párszázezer embernek beadták az oltást és mindenki jólvan akkor talán talán talán
19/19 anonim válasza:
18) Amerikában mar boven 1 millio ember megkapta a Pfizert. En azt hallom hogy sorra halnabak meg az emberek. Bar gyulolom a tut, ha ezen mulik hogy nornalis életet elhetek, akkor beadatom magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!