Mennyire lehet veszélyes egy rosszindulatú végbél
daganat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Édesanyámnak rosszindulatú végbél daganata van és nagyon el van keseredve de én nem állok ehhez ilyen tragikusan. Kicsit nyomaszt emiatt a lelkiismeret, de szerintem remek esélye van rá, hogy meggyógyuljon. A vérképe meglepően jó, és az orvos szerint kezdeti stádiumban fedezték fel, illetve könnyen műthető. A neten utánaolvastam, és már nem olyan nehéz manapság legyőzni ezt a betegséget, hogy ha idejében észreveszik és kezelik, és szerintem azzal, hogy idejében fordult orvoshoz, és jó a vérképe elég nagy esélye van a gyógyulásra. Ha valakinek volt már hasonló, vagy ért hozzá, kérem segítsen! Köszönöm.
2010. aug. 12. 22:59
1/6 anonim válasza:
az jó ha nem vagy elkeseredve, de azért egy kicsit tartanod kéne, ha nem jönnek összeúgy a dolgok édesanyádnak nagyon fájdalmas pillanati is lehetnek.
2010. aug. 12. 23:05
2/6 anonim válasza:
Nagynénémnek is pár éve végbél daganatot állapítottak meg.Műtét után több hónap kemoterápia,de mára újra egészséges..De ő végig optimista volt,és bízott benne,hogy legyőzi a rákot..
Tudod sokszor mondják,hogy ha a lélek gyógyulni akar akkor a test is gyógyulni fog..Ezért lenne jó,ha anyukád is optimista lenne,mert sokat segít ez is a gyógyulásban..
Segíts neki,és támogasd,hátha a te optimista hozzá állásod anyukádra is ráragad,és így könnyebb lesz neki is..
Jobbulást kívánok neki...
2010. aug. 12. 23:13
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat
2010. aug. 12. 23:18
4/6 anonim válasza:
Én se fogtam fel először tragikusan nagypapám jóindulatú végbél daganatát, műtét után a dokik örültek, hogy jól sikerült, de ő mégis belehalt 3 nappal műtét után. :S
Persze édesanyád biztos fiatalabb, lehet jobban reagál a műtétre!
Minden esetre készülj fel mindenre lelkileg, neked kell lelkileg támogatni anyukádat!
2010. aug. 25. 23:12
5/6 anonim válasza:
Én nem akarlak elkeseríteni,de a végbéldaganat soha nem jóindulatú. Ez nem azt jelenti,hogy nem gyógyítható,de komoly és sokrétű kezelést igényel.Természetesen semmilyen körülmények között ne add fel a reményt! Anyukádnak rengeteg támogatásra lesz szüksége,ehhez kívánok neked nagyon sok erőt,kitartást!
2013. szept. 16. 18:38
6/6 anonim válasza:
Kedves kerdezo! Lehet tudni vmit edesanyadrol? Jo lenne ha valaszolnal, h mi van vele azota, mert a csaladban nalunk is most diagnosztizaktak ilyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!