Hol melyik városban vannak covid halottak?
Kedves Kérdező!
Javaslom neked ezt a honlapot: [link]
Itt nagyjából mindent megtalálsz azzal kapcsolatban, hogy milyen a jelenlegi állás hazánkban. De hogy egy picikét a kérdésnél maradjak, én nem ismerek olyan személyt, aki koronavírusban hunyt volna el. De ennek szerencsét adok!
További szép napot kívánok!
11-es
Ezt mindenki ismeri, a probléma az, hogy az információk 10%-át tüntetik fel rajta, a többit eltitkolják.
Kedves 12-es kommentelő!
Igen, tisztában vagyok azzal, hogy a fentebb említett oldal nagyon sokszor pontatlan, vagy egyáltalán nem fedi a valóságot. Személy szerint én még ismerőseimtől sem hallottam arról, hogy lenne a körükbe valaki, aki a vírus szövődményeibe halt volna bele. Kicsit azt gondolom egyébként, hogy a feltűntetett halottak sokszor olyan alapbetegségekkel küzdenek, amik amúgy is végzetes kimenetelűek, még ha egy komolyabb influenzát kaptak volna is el.
All: az oldal valóban nem követi teljesen jól a valós helyzetet.
További szép estét kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!