COVID okozhat arcüreggyulladást? Volt akinél így lett pozitív teszt?
Figyelt kérdés
November végén beteg lettem, páromnál kezdődött lázzal. Aztán a kislányom is lázas lett. Párom azóta is enyhén köhög. Utána én lettem beteg, hőemelkedésem volt, rossz közérzettel, orrfájással. Pár nappal később nem éreztem szagokat, és csak az alapízeket tudtam egymástól megkülönböztetni.
Kb egy 1-1,5 hétig nem éreztem szagokat, de az orrfájás megmaradt, elment orvoshoz aki szerint arcüreggyulladás. Ennek már 3 hete de még most sem érzek intenzíven szagokat és fülkürthurutom lett tőle....
Lehet a covidnak a szövődménye?
2020. dec. 21. 17:50
1/4 anonim válasza:
Tök mindegy mi a bajotok, úgyis Covidot fognak mondani. Mostanában elég felhivni a házi orvost és telefonon elmondja, hogy az vagy. Teszt nélkül is.
2/4 anonim válasza:
Nekem is ez volt. Sós vízzel öblítsd az orrjárataid és infralámpázz. Megtisztít?
4/4 A kérdező kommentje:
te Covidos voltál, kedves 2-es?
2020. dec. 21. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!