Rettegők meddig akartok még bezárva élni?
Szerinted nem teszteltek az oltasokat (mar nyar ota folynak a tesztelesek, sok helyen mar kiadtak az engedelyeket)? Mi valtozna ha meg egy evig tesztelnek? Akkor is mondhatnatok, hogy de meg nincs elegge tesztelve mert 10 ev mulva ki tudja mit okoz. Amugy a semmirol beszelunk mert Orban lenyilatkozta, h 1 evig meg tuti lesznek korlatozasok, addig meg megnezzuk, h a nyugati orszagokban hogy mukodnek a vakcinak, a gond az h szetintem azutan se akarja majd a vakcinat a tobbseg, mert igazabol lehet h itt ti ovatoskodtok, de a nagy tobbseg alapvetoen nem akarja beoltatni magat mert elveszett a bizalom a mediaban, a szakemberekben es a kormanyokban.
Ebbol az elso es utolso ertheto is de pont diplomaskent az orvosok, gyogyszereszek, szakertelmeben bizni kene.
"Mi valtozna ha meg egy evig tesztelnek? Akkor is mondhatnatok, hogy de meg nincs elegge tesztelve mert 10 ev mulva ki tudja mit okoz"
A klinikai gyógyszervizsgálatok pont ezért 2-10 évig tartanak, nem véletlenül.
"elveszett a bizalom a mediaban, a szakemberekben es a kormannyokban" Én abszolút bízom a szakemberekben, hogy ki tudnak fejleszteni egy hatásos vakcinát. De csak bizalomból nem fogom megelőlegezni a kihagyott vizsgálatokat. A bizalom nem pótolja ezeket. De egyébként nekem nem veszélyztetettként valószínűleg az első félévben esélyem se lenne vakcinához jutni ha akarnám is, utána meg meglátjuk hogy jártak akik megkapták.
Orvos ismerőseim (mind a 3) is azon az állásponton vannak, hogy a vakcina az egyetlen megoldás, hogy a járványhelyzetet véglegesen megállítsák
Az én orvos ismerőseim, bár nekem csak 2 van meg pont az ellenkezőjét állítják. Sőt ha mesélnék, hogy miket mondtak mi folyik bent csak pislognátok. Meg azt ne felejtsük már el, hogy az elején azért volt, hogy annyi lélegeztető gépen lévő személy meg halt, mert még nem tudták hogy kezeljék és sok embernek nagy dózisú gyógyszereket adtak, ráadásul volt olyan hogy az immunrendszert kiutotte és természetesen úgy a szervezet nem tudott megfelelően védekezni. Meg ott vannak az alap betegségek.
Amugy a semmirol beszelunk mert Orban lenyilatkozta, h 1 evig meg tuti lesznek korlatozasok
Ja szerinted majd el tűrik az emberek, hogy nyáron 20:00 tól majd nem mehetnek sehova? 🤣
Bár ha egy kicsit is rafináltak akkor 22:00ig meg engedik hogy kilépj a házból. Vagy megint feloldanak mindent nyárra, hogy kinyaraljuk magunkat 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!