Létezik a vakbélgyulladásnak olyan fázisa, hogy valamilyen gyulladáscsökkentő gyógyszerrel visszafordítható a gyulladás? Vagyis nem kell műteni? Vagy ha be gyulladt akkor műtéten kívül más megoldás nincs?
Figyelt kérdés
2020. dec. 20. 21:55
1/8 anonim válasza:
Nekem mielőtt kivették többször is volt enyhébb gyulladás ami elmúlt magától.
2/8 A kérdező kommentje:
Mennyi idő telt el, gyulladás és gyulladás között ? Mitől múlt el?
2020. dec. 20. 22:38
3/8 anonim válasza:
Évek is eltelltek, többször is volt. Az utolsóig nem is tudtam mi volt az. Egyszerűen nem fordult olyan rosszra, hogy eszembe jusson orvoshoz menni. Fél órán belül elmúlt magától.
4/8 anonim válasza:
Hideg zacskós tejet kell rá tenni, és azzal hűteni.
5/8 A kérdező kommentje:
Jó vicc. Hideg zacskós tej. :)
2020. dec. 21. 15:16
6/8 anonim válasza:
Tényleg nekem ezt mondta a doki 15 évvel ezelőtt. Eskü. Megvizsgált és azt mondta hogy éjszakára tegyünk rá jeges tejet. Közben többször másikat tettünk a fagyasztóba. De már annyira kezdett fájni hogy nem érzetem rossznak a hideget se. Reggelre nem ment le, és akkor felhívtuk, kijött megint és rámhívta a mentőt. Azt mondta lett volna esély rá hogy elmúlik. Azt nem tudom miért, mert rég volt. Pedig valamit mondott. Csak én akkor még gyerek voltam :) De ez volt a történet. A kérdésről nekem ez jutott eszembe.
7/8 anonim válasza:
Ja és utána meg is műtöttek. Szóval nekem azóta ez miatt nem kell agódnom )
8/8 A kérdező kommentje:
Elhiszem! Az létezik, hogy kivetetem akár be van gyulladva, akár nem? Hogy ne legyen problémám vele soha!
2020. dec. 21. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!