Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most komolyan, mennyire...

Most komolyan, mennyire gyakori a covid fertőzés a környezetetekben, családban?

Figyelt kérdés

Nem tagadó vagyok, mielőtt jönne a NNI, csak érdekel.

Engem pl. meglepett, hogy egy ismerősöm -aki sz ország másik végén lakik, nincs kontakt- pár hónappal ezelőtt kapott egy szívinfsrktust.

Túlélte de nagyon gyenge, meg depressziós. 60+os ember.

Tüneteiről meg h mi van vele még semmit nem tufpk.

Kb 2-3 hónapja ki se mentna házból, úgy kapta el. Tehát valószínű a vele együtt élő és jöbő-menő (munka) ember fertőzte meg?

Ez mennyire gyakori, meg nem pont az ilyen szív és érrendszeri, agasvérnyomásosokkal van nagyobb rizikó?

Nálunk 1 ember dolgozik, nagyszüleim és én otthon (online oktatás) szedetek vitaminokat velük, magammal. De a fenti esetből is aggódom.

Nagy idősek annyira a nagyszüleimm (nincsenek 70 évesek) de az immunrendszetük szar.

Most már tényleg mindenki elkapja?

2020. dec. 13. 15:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
38%
Senkit nem ismerek aki elkapta volna, csak pozitív tesztes van, de kitudja hogy ő is elkapta-e vagy sem....
2020. dec. 20. 02:35
 22/22 anonim ***** válasza:
48%
2020. dec. 20. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!