Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szedtek valamilyen vitamint,...

Szedtek valamilyen vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet?

Figyelt kérdés

2020. dec. 7. 20:57
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Én jelenleg K2, D3 vitamint, szelént, jódot, van hogy magnézium komplexet, néha multivitamint. Béres cseppet is szoktam, de mostanában nem.
2020. dec. 7. 20:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
C-vitamint (1000mg), D3-vitamint, Cinket és halolaj kapszulát.
2020. dec. 7. 21:04
 3/12 Metionin ***** válasza:
100%
1000 mg-os C-vitamint, 4000 NE D3 vitamint, menstruáció előtti héten vasat, edzések napján magnézium + K vitamint és kollagént is szedtem csak azt most 6 hónapig nem szedhetek.
2020. dec. 7. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Most C és D vitamint, de ezt nem szoktam egész évben, alkalmanként szoktam magnéziumot, ha stresszesebb időszakom van. Amit pedig egész évben rendszeresen szedek, az a vastabletta, de azt meg nekem muszáj.
2020. dec. 7. 21:10
 5/12 anonim ***** válasza:
20%

Nutriversium vitamin csomagot reggel.

Este: DM Magnézium + Kalcium, Enterol Probiotikum, USA Medical CBD, Random D vitamin

Napközben, folyadékkal: Aszkorbisav 5-10g/nap

Soha nem vagyok beteg pedig a COVID hisztire is szarok.

Régebben amíg Orbán el nem vette a sportot, sportoltam is.

2020. dec. 7. 21:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. dec. 7. 21:30
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem sok az az 5-10g c-vit? Nem tartasz vesekőtől?
2020. dec. 7. 21:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az kamu, nem kapsz vesekövet a c vitamintol
2020. dec. 7. 22:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez a vesekő-C-vitamin egy régi, idejétmúlt babona, nincs ilyen összefüggés. Azon a szinten van, hogy allergiára jó a kalcium, meg hogy a láz az rossz és mindenképp csillapítani kell. Egyik se igaz.

Én évek óta szedek D+K- és C-vitamint, szelént, cink-glükonátot, magnézium-citrátot, B-komplexet, spirulina tablettát, inozitolt, probiotikumot és rutint. Idén a cinket lecseréltem a Yiya nyomelem komplexére, illetve hozzászedek még kvercetint. Eddig 1000 mg C-vitamint szedtem, de most gondolkodom, hogy lecsökkentem, mert egy friss laborleletemre ráírták, hogy pár dolog értékelhetetlen a magas aszkorbinsav-tartalom miatt.

2020. dec. 7. 22:43
 10/12 anonim ***** válasza:
C-vitamint 1-2000 mgot és B-vitamint szedek. Igaz, így is elkaptam a Covidot, de a doki szerint, lehet ez segített, hogy ne legyenek súlyos tüneteim.
2020. dec. 8. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!