Létezik, hogy visszaestem a covid miatt?
Kb két hete lett pozitív tesztem, megfázásos panaszokkal, igazából nem is gondoltam volna, hogy covidos vagyok. Aha, rá 2 napra jött a fekete leves..2 nap folyamatos láz, gyengeség, 1 nap szusszanás, majd folyamatos mellkasi nyomás, enyhe fájdalommal, nonstop magas pulzus, légszomj. 3 napig tartott, néha azt hittem meghalok, de elmúlt, szinte egyik napról a másikra.
Néhány napig már egész jól voltam, tegnap este óta azonban ismét tapasztalom ezt a mellkasi fájdalmat, nyomást, és a magas pulzust...nyugalmi helyzetben is úgy érzem ki akar ugrani a szivem.
Ma vesznek egyébként pont tesztet ismét, hogy pozitív vagyok-e még ( a betegség 14. napján vagyok).
Ez még lehet covid? Vagy szövődmény? Vagy túllaggódom?
Előre is köszi a válaszokat.
26L
Kicsit azt hiszem jobban vagyok köszönöm, várom a pcr teszt eredményét, kíváncsi leszek.
Kitartást mindenkinek!
Szia!
Én pont így vagyok!
Azt hittem kikeveredtem belőle,és ugyanezek a tüneteim! Fáradékonyság,magas pulzus,légszomj!
Nov.13.-án kezdődtek a tünetek,rá 10 napra negatív volt a gyorsteszt!Azt olvastam,hogy akinél enyhe volt a vírus lefutása,mint ahogy nálunk is,sokkal több esetben alakul ki szövődmény! Kitartást,jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!