A legtöbb kovidos csak ennyire túltolja a dolgot, mint Majka?
Ha valaki betegen fekszik a kórházban, akkor az nem posztolgat folyton videókat - szerintem. Ettől nem a koronavírust kéne végre komolytalanabbnak érezni, hanem azt a szerencsétlent, aki ilyeneket posztolt.
Engem csak azért mérgelt fel inkább, mert ezek foglalják a kórházi ágyat és az egészségügyi alkalmazottak rájuk is fordítanak időt és energiát, pedig lehet, hogy valaki jobban rászorulna... Csak a "névtelen" Józsi bácsik és Mari nénik nem posztolnak a helyzetükről videókat, ugye, úgyhogy így jártak. :(
"Engem csak azért mérgelt fel inkább, mert ezek foglalják a kórházi ágyat és az egészségügyi alkalmazottak rájuk is fordítanak időt és energiát, pedig lehet, hogy valaki jobban rászorulna."
Ő se lenne bent, hazamenne. De mivel az eredmények rosszak nem engedték. Miért olyan nehéz megérteni? Ha rossz a CT, rossz a vérkép akkor nem mehetsz haza, mert bármikor rosszabodhat. Lehet, hogy még délelőtt nevetgélsz és tök jól érzed magad, videókat posztolsz, stb. Aztán estére lélegeztetőre kerülsz, mert összeomlott a tüdőt. Ennél a vírusrnál csetetintésre változik az állapot. Miért olyan nehéz ezt megérteni kérdezem újra?
Pajtas. Van, aki a jobban lett utan kerul lelegeztetore. Van, aki a tunetmentes Covid utan ket honappal kezd el honapokon at kifullado, gyenge romma valni.
Elmesz te a...
Nem foglalta a kórházi ágyat, mert magánszobája volt amiért csengetett gondolom nem keveset. Ettől függetlenül 1-2 dolog akkor is kamu szagú s nem feltétlen Majka tehet róla,.mert lehet beetették rendesem ám őt is.
Járok kelek elég sokfelé sok ismi van, meg imserős ismerőse de egy se volt covidos...
Csórikát inkább sajnálom...nem beszélve.arról.ha az egész pereputy covidos.volt akkor nem haza engedni a beteg családhoz ne de mindegy...
Nyugodj le a picsába...
Csak a strad szezont kell kivárni! Aztán mehet mindenki a Baleszra
"Nem foglalta a kórházi ágyat, mert magánszobája volt amiért csengetett gondolom nem keveset. "
Nem fizetett. Ismert személy. Nem tehető be más betegek közé. Ahogy egy politikust vagy egy milliárdost se fognak. Több különszoba van. Te is mehetsz különszobába, ha van üres. Sőt bárki mehet. 15 ezer/nap nálunk.
"Járok kelek elég sokfelé sok ismi van, meg imserős ismerőse de egy se volt covidos..."
Szerencsés vagy. Én az voltam.
Gyűlölöm Majkát.
"Járok kelek elég sokfelé sok ismi van, meg imserős ismerőse de egy se volt covidos..."
Köszi, nekem meg az ismerettségi köröm nagy része elkapta, volt aki meg is halt, valaki intenzíven. Én meg ezt látom. Valami elképesztő, hogy mennyire nem tudnak egyesek kollektíven gondolkodni, és esetleg belegondolni a másik helyzetébe. Nem, csak a bulika, meg húkamuvírust kiáltok ezért menőbb vagyok a tanult szakembereknél. Annyira szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!