A legtöbb kovidos csak ennyire túltolja a dolgot, mint Majka?
Én elhittem a Majkás sztorit,de amikor haza ment szülinapozni akkor már nem. Előttevaló nap lélegeztetőn volt másnap meg haza megy? Mindenki Covidos a családban,de szülinapoznak Persze...
Nem mondom, hogy pénzt kapna ezért meg stb de elbizonytalanított.
Úgy tűnik, hogy hiába tolja, ha még mindig ennyi a hülye!
Igaz, kérdező?!
"de amikor haza ment szülinapozni akkor már nem."
Az orvosok küldték haza, mert javult az állapota, és nem volt Ok rá, hogy bent tartsák. Ha nem csak a híroldalakat nézned meg, a cikkeket róla, hanem végignéznéd normálisan azt amit mond, akkor ezt nem írtad volna le.
Pénzt se kap érte.
És szerintem nagyon jó dolog, hogy elmondja a kórházból azokat a dolgokat, amiket senki más nem mond el vagy olyan nyelven teszi, amit úgysem értessz. Teljesen korrekt Majka. Nem tudom egyeseknek miért kell bántani, miért kell szidni, és miért kell kételkedni. Örüljön, hogy valaki dokumentálja a helyzetét. Mások is megtették már, mégsem kezdi el őket senki szidni. Majkát is csak azért szidják, mert hogy "Ismertebb". Ha én dokumentálnám akkor nem nézné senki, mert nem dobná fel a Youtube a hírfolyamba elsőként, hiszen nem vagyok ismert. Biztos vannak sokan Facebook-on és Youtube-on is akik dokumentálják, csak hát ugyebár arra nem találunk rá, az Algoritmus miatt.
Majkának több tízezer követője van, így az üzenet elérhet másokhoz is, és tényleg, hogyha ezzel egy életet is megtud menteni, akkor már megérte.
Nem a negatív dolgokat és az összeesküvést kell az ilyen tartalmakban nézni, hanem a mondanivalóját.
De pár ember kár mondani, annyira buták agyilag, főleg itt gyakorin...
"amiket senki más nem mond el vagy olyan nyelven teszi, amit úgysem értessz"
Vagy olyan nyelven tesi, amit megértessz* - Jav. Elírás -> Arra gondolok, hogy amiket Cecilia nénike prédikál az értelmetlen hülyeség, zagyvaság.
csak ennyire túltolja a dolgot
Öööö, ez mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!