Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A legtöbb kovidos csak ennyire...

A legtöbb kovidos csak ennyire túltolja a dolgot, mint Majka?

Figyelt kérdés
Elég károsnak tartom ezt a jelenséget mert így elkomolytalanítják az egészet és így lazulni fog az emberek felelős magatartása.
2020. nov. 23. 16:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem pont hogy ráébreszthet több embert arra, hogy tényleg kórházba kerülhet és hetekig bent lehet..
2020. nov. 23. 16:45
 2/20 anonim ***** válasza:
24%

" túltolja"????

Mi vaaan?

2020. nov. 23. 16:49
 3/20 anonim ***** válasza:
81%

Én elhittem a Majkás sztorit,de amikor haza ment szülinapozni akkor már nem. Előttevaló nap lélegeztetőn volt másnap meg haza megy? Mindenki Covidos a családban,de szülinapoznak Persze...

Nem mondom, hogy pénzt kapna ezért meg stb de elbizonytalanított.

2020. nov. 23. 16:51
 4/20 anonim ***** válasza:
60%

Úgy tűnik, hogy hiába tolja, ha még mindig ennyi a hülye!

Igaz, kérdező?!

2020. nov. 23. 16:52
 5/20 anonim ***** válasza:
38%

"de amikor haza ment szülinapozni akkor már nem."

Az orvosok küldték haza, mert javult az állapota, és nem volt Ok rá, hogy bent tartsák. Ha nem csak a híroldalakat nézned meg, a cikkeket róla, hanem végignéznéd normálisan azt amit mond, akkor ezt nem írtad volna le.

Pénzt se kap érte.

És szerintem nagyon jó dolog, hogy elmondja a kórházból azokat a dolgokat, amiket senki más nem mond el vagy olyan nyelven teszi, amit úgysem értessz. Teljesen korrekt Majka. Nem tudom egyeseknek miért kell bántani, miért kell szidni, és miért kell kételkedni. Örüljön, hogy valaki dokumentálja a helyzetét. Mások is megtették már, mégsem kezdi el őket senki szidni. Majkát is csak azért szidják, mert hogy "Ismertebb". Ha én dokumentálnám akkor nem nézné senki, mert nem dobná fel a Youtube a hírfolyamba elsőként, hiszen nem vagyok ismert. Biztos vannak sokan Facebook-on és Youtube-on is akik dokumentálják, csak hát ugyebár arra nem találunk rá, az Algoritmus miatt.

Majkának több tízezer követője van, így az üzenet elérhet másokhoz is, és tényleg, hogyha ezzel egy életet is megtud menteni, akkor már megérte.

Nem a negatív dolgokat és az összeesküvést kell az ilyen tartalmakban nézni, hanem a mondanivalóját.

De pár ember kár mondani, annyira buták agyilag, főleg itt gyakorin...

2020. nov. 23. 16:55
 6/20 anonim ***** válasza:

"amiket senki más nem mond el vagy olyan nyelven teszi, amit úgysem értessz"

Vagy olyan nyelven tesi, amit megértessz* - Jav. Elírás -> Arra gondolok, hogy amiket Cecilia nénike prédikál az értelmetlen hülyeség, zagyvaság.

2020. nov. 23. 16:56
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja mindenki itt olyan buta, mint a kedves Viktor a látszat rendelkezéseivel ;) nem a médiából kéne csak figyelgetni.
2020. nov. 23. 16:56
 8/20 anonim ***** válasza:
66%
ez a majka egy buuuuta celeb. nem kell figyelni meg hallgatni se őt. komolytalan bohóc, tudhatnátok már hogy aki a médiába szerepel az egy bohóc. miért mondogatja minden bohóc hogy viselj maszkot. ezzel inkább elakarnak érni valamit nem? hogy birka vagy és ő meg istencsászár , húha most majd nagyot fogok nevetni ha ,majd az a celeb aki youtube sztár komoly bajba kerül , bármi miatt. Az igazség győz. justice for leage! A varjúk hazudnak, kárognak de majd bekapják a horgot mert olyan járványt voltak képesek lehazudni hogy a csillagok is leestek a helyéről.
2020. nov. 23. 17:03
 9/20 anonim ***** válasza:
43%
8: És most írd le azt is, hogy mit akartál a kommenteddel mondani, mert hogy amit itt végig írtál annak semmi értelme nincsen, csak zagyvaság.
2020. nov. 23. 17:04
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

csak ennyire túltolja a dolgot

Öööö, ez mit jelent?

2020. nov. 23. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!