Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Koronavírus után köhögés?

Koronavírus után köhögés?

Figyelt kérdés
Két héttel ezelőtt belázasodtam és nagyon fájt a fejem egy hétig, szinte folyamatosan. Már láztalan vagyok és a fejem sem fáj, viszont most meg napok óta köhögök szárazon. Volt valaki hasonlóképpen, hogy a többi tünet megszűnt, de a köhögés megmaradt? Ha igen, meddig tartott mire teljesen kigyógyultatok?

2020. nov. 23. 15:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem csináltál tesztet és nem lett pozitív akkor honnan tudod, hogy koronavírus? [Ezt nem írtad a kérdésedben]. Menj el magán antigéntesztre és akkor kideríthető, hogy átestél-e rajta vagy sem [Ha nem volt PCR teszted]. Ha átestél akkor lehetnek mellékhatásai a vírusnak, főleg hogyha a tüdő károsodott, hegesedett, és nem szedtél a betegséged alatt 1 tonna gyógyszert. Anyukám koronavírusos volt. Én váltottam ki a gyógyszereit. 14 féle gyógyszert szedett, ebből 4 antibiotikum.
2020. nov. 23. 15:39
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem írtam de volt tesztem, pozitív lett.

Sajnos nem említette az orvos, hogy milyen gyógyszert kellene szednem, ezért csak vény nélkül kapható köhögéscsillapítót szedek. De egyébként sem tartom egészségesnek a 14 féle gyógyszert, hogy bírta ki szerencsétlen gyomra? És egyébként ilyen sok gyógyszerrel mennyi idő alatt lett jobban?

2020. nov. 23. 15:53
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

"De egyébként sem tartom egészségesnek a 14 féle gyógyszert, hogy bírta ki szerencsétlen gyomra? "

Kórházba is kapsz annyit, csak maximum nem tablettaként, hanem infúzióba vagy egyéb módon.

Sajnos muszáj.

A köhögéscsillapító nem elég.

Antibiotikum mindenféleképpen kell, az orvos nekünk azt mondta. (Infektológus, koronaosztályon, ismerős). Azért kell, hogy megelőzd a tüdőgyulladást.

Egyik munkatársamnak semmit se írt fel a doki, ugyanúgy volt, mint Te, csak még köhögéscsillapítót sem kapott, egyedül vitaminokat. Hát sajnos 1 hét után lélegeztetőre került és elhunyt. Szóval nagyon fontos a gyógyszeres kezelés. És a gyógyulás után fontos, hogy vérhigítót szedjen az ember, mert előfordulhat vérrög....

2020. nov. 23. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!