Ez koronavírus vagy sima megfázás lenne?
Figyelt kérdés
Múlthét pénteken kezdődött, itthon takarítottam, kimelegedtem és ugye mertem magamba a hideg ásványvizet. Délután már elkezdett fájni a torkom. Másnap az allergiam is előjött, mert azóta csak tüsszögök és folyik az orrom is.
Ma már a torkom nem faj, néha kicsit rám jön a köhögés, viszont érzem, hogy gyenge vagyok. Az orrom ugyanúgy folyik és tusszogok is. Lázas nem vagyok, mertem, mindig ilyen 35.,6-36,2 körül mozgott.
A hideg víztől fáztam volna meg vagy kezdjek el felni a koronavírus miatt?
Nem voltam sehol, se külföldön, csak kétszer strandon és annyi volt a nyár.
2020. aug. 24. 09:31
2/3 anonim válasza:
Ez nagy valószínűséggel csak nátha. Covidra, a tüsszögés, orrfolyás aligha jellemző, inkább a tartós magas láz, íz/szagérzékelés elvesztése dominál.
3/3 anonim válasza:
nincs koronád. ha lenne, akkor sokkal lázasabb lennél. én is így jártam, hogy a jeges kávé ivástól náthás lettem egy hétre meg köhögök is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!