Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Csak engem dühít hogy az...

Csak engem dühít hogy az emberek nem bírják ki, hogy most ne jöjjenek össze többen iszogatni , bulizgatni ha nem muszáj?

Figyelt kérdés

Idegesítenek és dühítenek azok az emberek , akik most is ennyire lazán veszik ezt az egész vírushelyzetet....

Baráti társaság is simán összejön italozgatni , a párom családja is.

Nem zavarja őket a vírus most is legutóbb 8-an összeültünk szülinapozni.

Nem tudom mit kezdjek az érzéseimmel, mert úgy érzem hogy ha a párom majd megint pl elkezd kimászkálni a haverokkal , meg összeülni piázgatni én ki fogok akadni....

hatalmas mennyiségű düh van bennem és nem tudom hogy kezeljem.

más is érzi ezt??? tudom hogy nem kellene hogy idegesítsen , de mégis idegesít hogy mások ennyire nem vigyáznak és ennyire nem bírják ki hogy ne találkozzanak személyesen....ráadásul természetesen ilyenkor mindenki maszk nélkül van....

hihetetlen hogy ennyire nem féltik a családtagjaikat....:(

tudom, hogy nem szabadna ezt éreznem , mert tudom, hogy ettől ők nem rossz emberek , és tudom, hogy ez egy teljesen új helyzet és hogy ez most mindenkinek nehéz, de mégis dühít...

nem is tudom megfogalmazni hogy mit érzek igazából...

nem értem az embereket...

ha belegondolok, hogy egy ilyen kis piázgatás után hazamennek a családtagjaikhoz és véletlen hazavisznek nekik valamit, akkor hogy tudnának a saját lelkiismeretükkel megbirkózni, ha kiderülne hogy pont azon a bulin kaphatták el?

lehet tényleg én túlzom el...

úgy érzem teljesen megőrjít már ez a vírushelyzet...:S

2020. nov. 20. 22:59
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
80%
Nekem anno a lakótársam pozitív teszttel ment házibuliról házibulira. Fullra megszegte a karantént. Nyilván fel voltam háborodva én is, ok az egy dolog hogy én előtte elkaptam, 2 hét alatt átment rajtam. De jobban aggódtam amiatt, hogy a felelőtlensége miatt más is elkaphatja az utcán vagy bárhol igazából.
2020. nov. 21. 23:08
 22/35 anonim ***** válasza:
39%
Nem vagy egyedül, engem is dühít, sőt, szerintem minden értelmes embert dühít. Hálistennek az én párommal teljesen ugyanúgy gondolkodunk, így mi tavasz óta teljesen izoláltuk magunkat. De rémes látni, ahogy az emberek többsége tojik rá, a maszkot is úgy hordja, hogy akár felesleges is neki felvennie, stb... Ha nekem ilyen párom lenne, elgondolkodnék, hogy vele maradjak-e hosszútávon.
2020. nov. 22. 00:41
 23/35 anonim válasza:
77%
Svédországban a híradóban elhangzottakkal ellentétben nincsenek tele a kórházak, ezt egy kinti barátom mondta, akinek a svéd felesége kórházi dolgozó. Várjátok csak a vakcinát, ez a dolgotok. Minden évben lehet majd sorban állni érte. Már a száraz ajkak és a töredezett haj is korona vírusra utal, nem viccelek, ezt írják. Vigyázzatok!
2020. nov. 22. 09:08
 24/35 anonim ***** válasza:
83%
22 hatott a propi
2020. nov. 22. 09:14
 25/35 anonim válasza:
80%
Annak idején az influenza vakcinát nem tudták eladni. Gyógyszeriparban dolgoztam akkor. Be kell indítani a félelem gépezetet! A bolygó eddigi legkurrensebb terméke vár a vevőire.
2020. nov. 22. 09:28
 26/35 anonim ***** válasza:

"majd megint pl. elkezd kimàszkàlni a haverokkal, meg piàzgatni..."

Nem lehet, hogy neked inkàbb ez a bajod? 🤔

2020. nov. 22. 17:53
 27/35 A kérdező kommentje:
jaj gondoltam hogy valakinek majd csak ez jön le...már egy éve nem tartok vele hétvégén a kocsmákba, mert nekem ez már nem hiányzik és ha ő menni akar akkor elmegy.. nem a gyerekem hogy megmondjam mit csináljon..hidd el feltalálom magam nélküle esténként hétvégén ha elmegy...
2020. nov. 22. 18:22
 28/35 anonim ***** válasza:
65%
Engem nem dühít, 3% a halálozási ráta, de még ez is kétséges mert Cecilke megmondta hogy akit pozitívnak tesztelnek akkor az kovid halott akkor is ha a busz üti el. Szóval bocs, nem fogom vizesre sírni a párnám minden este a félelemtől, sőt unom a hisztit. Aki beteg, idős maradjon otthon, védje magát, a többi embert meg hagyják élni, ugyanúgy mint egy influenza szezonban. Tudom, most jön a lepontozás....
2020. nov. 22. 21:26
 29/35 anonim ***** válasza:
24%

Engem is szetvet az ideg ilyenkor.

Parom aztmondja a multkor, hogy atugrik a felnott etteremben dolgozo gyerekeihez meccsetnezni. Mondtam akkor tobbet haza se jojjon vagy csak ha negativ teszttel jon. Nem ment el.

Felenk sok a fertőzött. Gyerekek, kozepkoruak es idosek. Van aki fiatal, alapbetegseg nelkuli es majdnem belehalt. Rokonokrol ismerosokrol beszelek. Es a virust legtobben csldi osszejoveteleken kaptak el, ahol a x nm-es lakasban órákiug egyutt szulinapoztak, iszogattak, filmeztek. A masik jo virusfeszek a sulik vagy sok gyerekes programok. Gyerekek ugyanugy elkapjak, de a szulok le se ..jak az egeszet. Biztos csak nathas. Es viszik a jatszira, a szomszedhoz, a boltba. Egy anyuka epp kerdezgetteegy forumon, hogy mennek e ellenorizni a gyerekeket a rendorok,mert o nem akarja ltthon hagyni bevinne a mu kahelyere. Hat. Nem kell csodalkozni a jarvany szep terjedesen.

Kerdezo valaki mar irta. A paroddal nem.feltetlenul kellene hosszutavon gondolkodnod. Eleve hetvegen pialgat i megy. Majd megy csajozni is, amig te otthon vagy a kis porontyaival. Elegge kozhelyes, de jobb lenne valmi sportosabb csavot leakasztanod.

Es a lenyeg hogyan kezeld a duhod: npkozben menj es setalj. Csak van olyan hely ahol lehuzhatod a maszkot legalbb az orrodrol es a termwszetben vagy. Egy park...belso kertfolyopart. Ha meg nalatok tartanak szulinapozast, akkor a sajat erdekedben irom, maxi.um 30 percet legyel egy legterben es akkor is maszkkal es mondhat tegnap ota nagyon kpar a torkod es nem hiszed hogy megfaztal ezert inkabb maszkban vagy. Utana meg nezegesd a telefonod es egyszercsak jelentsd a parodnak, hogy bocs keres egy regi baratnom baj van velekimegyek kintrol felhivom es huzzal el.

2020. nov. 22. 22:10
 30/35 anonim ***** válasza:
69%
Engem nem dühít. Én akkor is mentem mindenfelé amikor szinte teljesen biztos hogy koronás voltam.
2020. nov. 23. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!