Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Csak engem dühít hogy az...

Csak engem dühít hogy az emberek nem bírják ki, hogy most ne jöjjenek össze többen iszogatni , bulizgatni ha nem muszáj?

Figyelt kérdés

Idegesítenek és dühítenek azok az emberek , akik most is ennyire lazán veszik ezt az egész vírushelyzetet....

Baráti társaság is simán összejön italozgatni , a párom családja is.

Nem zavarja őket a vírus most is legutóbb 8-an összeültünk szülinapozni.

Nem tudom mit kezdjek az érzéseimmel, mert úgy érzem hogy ha a párom majd megint pl elkezd kimászkálni a haverokkal , meg összeülni piázgatni én ki fogok akadni....

hatalmas mennyiségű düh van bennem és nem tudom hogy kezeljem.

más is érzi ezt??? tudom hogy nem kellene hogy idegesítsen , de mégis idegesít hogy mások ennyire nem vigyáznak és ennyire nem bírják ki hogy ne találkozzanak személyesen....ráadásul természetesen ilyenkor mindenki maszk nélkül van....

hihetetlen hogy ennyire nem féltik a családtagjaikat....:(

tudom, hogy nem szabadna ezt éreznem , mert tudom, hogy ettől ők nem rossz emberek , és tudom, hogy ez egy teljesen új helyzet és hogy ez most mindenkinek nehéz, de mégis dühít...

nem is tudom megfogalmazni hogy mit érzek igazából...

nem értem az embereket...

ha belegondolok, hogy egy ilyen kis piázgatás után hazamennek a családtagjaikhoz és véletlen hazavisznek nekik valamit, akkor hogy tudnának a saját lelkiismeretükkel megbirkózni, ha kiderülne hogy pont azon a bulin kaphatták el?

lehet tényleg én túlzom el...

úgy érzem teljesen megőrjít már ez a vírushelyzet...:S

2020. nov. 20. 22:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
85%
Tavasszal kezdődött a járvány, most már szenvednek a magánytól.
2020. nov. 21. 09:54
 12/35 A kérdező kommentje:
nyáron mi is találkozgattunk mindenkivel, úgy éltünk mint mindenki más a vírus előtt...én soha nem a híreket nézem, most sem tudom hány megbetegedés van hanem azt hogy a környezetemben hányan betegedtek le, és bizony napról napra egyre többen...ezért is gondolom azt , hogy egy több fős társaságban már elég nagy az esély arra, hogy valaki vírushordozó lehet...
2020. nov. 21. 10:34
 13/35 anonim ***** válasza:
65%

Szabályok valóban, be kell tartani, de elhiszem hogy megbuggyasztja az embert. Nekem is hiányzik a jégkorong, a csapatom, az hogy beszélgessek élőben másokkal, mehessek könyvtárba, egy jó étterembe, színházba,moziba a haverokkal, úgy, mint tavaly, tavalyelőtt, kényelmesen vásárolhassak, maszk és rohanás nélkül, nehogy elkapjam ezt a szart, különben is, fulladok a maszktól.

Kutyaiskolába se a kutya niatt jártam, nert ne tudnám magam tanítani, hanem vannak ott más gazdik, látom más hogy csinálja ugyanazt, tudok velük beszélgetni.

Hiányzik a vásár, piacozás, koncertek.

És én nem is vagyok egy társaság közepe alkat.

Az ember társas állat. Ami nem feltétlen jelenti azt, hogy egy nagyon partyarc, hanem csak annyit, hogy látja, hogy vannak mások.

2020. nov. 21. 15:16
 14/35 anonim válasza:
46%
Vigyázzatok! Propaganda!
2020. nov. 21. 16:16
 15/35 anonim ***** válasza:
36%
csak téged az én családom nem hisz a vírusban
2020. nov. 21. 19:39
 16/35 anonim ***** válasza:
75%

"Nem zavarja őket a vírus most is legutóbb 8-an összeültünk szülinapozni."

Tehát te is köztük voltál. Akkor mi a problémád? Ugyanúgy bulizol a társaságban, itt meg fröcsögsz azokra akik nem maradnak otthon.

Amúgy szerintem is fel van fújva ez az egész.

2020. nov. 21. 21:27
 17/35 anonim ***** válasza:
52%
#15 én a gravitációban nem hiszek. Na, repülök is tovább. :)
2020. nov. 21. 21:52
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
jó de egyszer elfogy az lsd
2020. nov. 21. 21:55
 19/35 anonim ***** válasza:
86%
Majd a harmadik hullámnál ( mert már tudják hogy lesz) ki kell próbálni hogy ne legyen semmi korlátozás maszk és akkor össze lehet vetni az "eredményt". Sőt a NatGeo-n már azzal nyugtatgatnak nap mint nap, hogy a Covid csak a kezdet, az igazi járványok még csak ezután jönnek. Köszi
2020. nov. 21. 22:41
 20/35 anonim ***** válasza:
49%
Teljes lezárás és/vagy vakcina nélkül nem fog eltűnni a vírus, vagy drasztikusan csökkenni, tehát ha találkozni akarnak az emberek, akkor csak találkozzanak.
2020. nov. 21. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!