A koronavírus fertőzöttek közül akinek tüdőgyulladása lesz, biztos hogy fulladni fog? Még soha nem volt tüdőgyulladásom, nem tudom az milyen.
Figyelt kérdés
2020. nov. 18. 16:15
1/11 anonim válasza:
Nem. Nekem tüdőgyulladással csak a tüdőm fájt, és köhögtem mint az állat, de kaptam levegőt. Mindenkinél máshogy jön ki.
2/11 A kérdező kommentje:
Nekem is fáj egy helyen a mellkasom két napja, de semmi egyéb tünet, kicsit megijedtem. Can egy enyhe asztmám is..
2020. nov. 18. 16:21
3/11 A kérdező kommentje:
De köszönöm a válaszod, kicsit megnyugtatott.
2020. nov. 18. 16:22
5/11 A kérdező kommentje:
Még nem nézettem, tegnap kezdtem érezni. Lázam sincs, semmi.
2020. nov. 18. 16:24
6/11 anonim válasza:
Én megnézetném, és nem mennék emberek közé.
7/11 A kérdező kommentje:
:( az lesz, most lett végre egy jól fizető munkahelyem 1 hónapja 😭
2020. nov. 18. 16:32
8/11 anonim válasza:
Nekem eddig életemben 2x-3x volt tüdőgyulladásom.
Elsőnél 11 hónapos voltam, elvileg nem köhögtem, csak nagyon magas lázam volt, de nyilván erre nem emlékszem.
Másodiknál 9 éves voltam, ott nem fulladtam, nem is fájt a tüdőm, csak annyira köhögtem, hogy már öklendeztem tőle, plusz ekkor is majdnem 40 fokos lázam volt.
Aztán most a harmadik(?), az nem biztos, hogy tüdőgyulladás volt, mert a házi orvosom nem vett komolyan, tesztre sem küldött el, de ekkor viszont fulladtam, légzési nehézségeim voltak, mellkasszorítás, száraz köhögésem is volt (tehát lehet covid volt), hőemelkedés, de ekkor sem fájt.
9/11 anonim válasza:
Anyukámnak egy hétig láza volt,mivel idős, krónikus beteg mentő bevitte a kórházba, csináltak mellkas rtg kétoldali tüdőgyulladás, pozitív teszt. Hál istennek már jól van, tüdeje is rendbeb. Szoval neki úgy volt tüdőgyulladása hogy, köhögés, fulladás semmi
10/11 anonim válasza:
Az egészséged fontosabb, mint a munkahely. Ha meggyógyulsz találsz másikat! Mielőbbi teljes gyógyulást, bármi is ez! És vigyázz mindenki másra is magad körül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!