Vegá(no)k, elkaptátok a koronavírust?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyi idősek vagytok? Milyen nehezen viseltétek?2020. nov. 17. 19:31
2/23 anonim válasza:
Vegán vagyok, eddig nem kaptam el.
6/23 anonim válasza:
Nem kaptam el pedig veszélyeztetett vagyok(tüdõheveny)
7/23 anonim válasza:
Mi köze a vegánságnak a Covidhoz?
8/23 A kérdező kommentje:
#7 Meglehetősen sok. A (döntően) növényi alapokon táplálkozó embereknek ugyanis jellemzően erősebb az immunrendszere (nyilván nem azokra gondolok, akiknek a táplálkozása döntően tésztából, sült krumpliból meg vegaburgerből áll). Ezen kívül ne feledjük, hogy az egész vírus elterjedése a mértéktelen húsfogyasztásra vezethető vissza.
2020. nov. 17. 20:48
10/23 anonim válasza:
tegnap 20:48
Tudod, az ázsiai, afrikai népek már ezer évvel ezelőtt is megették a vadon élő állatok nagy részét. Már, ha érted, hogy ezzel utalok arra, milyen módon aktiválódott a vírus.
Hol van itt a mértéktelen húsfogyasztás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!