Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Találkoztok most barátokkal?

Találkoztok most barátokkal?

Figyelt kérdés

Látom, hogy egyre több a beteg, nekem megint leállították a munkahelyem , egy csomó ember megint elveszíti az állását azért, hogy csökkentsük a betegszámokat stb stb, és nekem valahogy így nincs sok kedvem barátokkal élőben találkozni, azért hogy utána meg közben azon aggódjak, hogy most éppen kit fogok kinyírni azzal hogy valakit megfertőzök vagy valakitől elkapok valamit...

már elnézést kicsi lehet túlzónak tűnik, de pl barátnőmék csak egy sima kis családi összejövetel után betegedtek le , konkrétan a fél család...

Még a családi összejöveteleknél is ezt érzem, de nyilván fél évig a családtól nem zárkózhatunk el teljesen, viszont a barátokkal való találkozást egyszerűen most ebben az időszakban csak egy plusz veszélyforrásnak élem meg..

nem is tudnám magam elengedni úgy, mert azon paráznék végig, hogy elkapunk egymástól valamit.

Különben meg skypon akár minden nap tarthatnánk bulikat " szóval igazából én azt gondolom talán most ebben a helyzetben ez lenne a leghelyesebb..

egyszerűen látom, hogy hány ember a munkáját, megélhetését veszíti megint el, hogy védelmezzük ezzel a családtagjainkat, embereket és szabályosan majdnem hogy ezek után taplóságnak gondolnám, ha felnőtt emberként ennyit nem bírnánk ki, hogy legalább felesleges veszélyforrásnak ne tegyük ki magunkat.Ti mit gondoltok erről? Én túlzom el?

2020. nov. 14. 13:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én ennek az elszeparálódásnak akkor láttam értelmét, amikor minden leállt, főleg az ovik és az iskolák. Látom a gyereken, hogy mi mindent hazahozott már az oviból az elmúlt 3 évben, amit állandóan elkaptam tőle, szóval kész baci- és vírustenyészet egy ilyen gyerekközösség. Onnan kezdve, hogy elindultak az iskolák és az óvodák, semmi értelme a túlzott távolságtartásnak és bezárkózásnak, mert a gyerekközösségeke keresztül úgyis terjedni fog, ha te 15 méterre elkerülöd az összes barátodat és rokonodat, akkor is. Szóval míg a 3 hónap leállás alatt szigorúan betartottam, hogy idősek közelébe se engedem a gyerekem, most már az idősek döntésére bízom, mert igazából úgyis mindegy. Valahogy azt érzem, hogy már egyáltalán nem rajtam múlik ez az egész. Tavasszal még a saját felelősségemnek éreztem.
2020. nov. 14. 22:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Sic Semper Tyrannis: nagyon szépen megfogalmaztad. Az élettől is el akarják venni az emberek kedvét.

Én találkozom egyik-másik jóbarátommal, olyan heti egyszer, mivel munkába amúgy is eljárok, ott is emberek vesznek körül, nem oszt, nem szoroz.

Kérdező, nem kell ennyire félned. És kívánom, hogy mielőbb dolgozhass megint. Nekem is leállították tavasszal, elég rossz volt, az anyagi része pláne.

2020. nov. 15. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!