Tetanusz a popsimba kapok! Fájdalmas? Meddig szúrják a fenekembe?
Figyelt kérdés
fájni fog vagy nem?Milyet érek majd?12 éves vagyok.Nagy lesz a tű?És mennyire nyomják bele a fenekembe?(a közepébe adják majd)2010. aug. 10. 15:04
1/16 A kérdező kommentje:
Egyépként sírnék?És tudják hol a lyukam?
2010. aug. 10. 15:05
2/16 anonim válasza:
de miért adják oda?? mit történt?
3/16 A kérdező kommentje:
egy rozsdás szög beleált a lábamba és vérzett:(azt mondták oda kell szúrni :((((
2010. aug. 10. 15:11
4/16 anonim válasza:
Oda adjáűk, de ne izgulj nem fog fájni :) Nekem is volt.
5/16 anonim válasza:
A tetanuszt a vastag tűvel szokták adni. Tudnod kell, hogy nagyon fájdalmas, de túl lehet élni. Nem tudom, hogy mi a rosszabb, amikor beleszúrják, vagy amikor utána belenyomják az anyagot. Talán amikor nyomják az fájdalmasabb. Szóval, mikor kapod a szurit és fáj, akkor gondolja arra, hogy pillanatokon belül még jobban fog fájni.
Amúgy nem a közepébe (segglyuk) nyomják, hanem az egyik oldalnak a közepébe. Ez nem jelenti azt, hogy kevésbé fog fájni.
6/16 anonim válasza:
Olyat még nem hallottam hogy a "lyukadba" adnák... A popsiba adják de nem a végbélnyíláson át. Ezt egy 12. éves is feléri ésszel./vagy nem???/
7/16 anonim válasza:
Ne hallgass arr aaki aztmondja hogy fáj, csak rémisztget :)
8/16 anonim válasza:
elfelejtettem írni a lényeget: jó mélyen benyomják a tűt (minimum 2-3 centire)
9/16 A kérdező kommentje:
Nekem aztmondták, hogy a seglyukamba adják(nem az orvos mondta!)
2010. aug. 10. 15:14
10/16 anonim válasza:
a fenekedbe fogják adni az egyik oldal közepe tájára kb 4-5 cm es tűvel amit tövig szurnak hát nem kellemes rem nem olyesztettünk meg nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!