Mit szóltok a legújabb szigorításokhoz ami szerdán lép életbe ?
Köszi a lepontozást. Ha bele halok -tudom ki a szart értdekel, nem te vagy-, akkor majd pozitívan értékelitek, hogy azt mondtam hamarabb kellett volna, és kevesebb lenne a fertőzött?
Agyrémek vagytok, de komolyan. Nem tudom ti hogy nem találkoztok fertőzöttel. Az egész országban tele vagyok barátokkal, ismerősökkel. Lassan nincs olyan család, ahol vagy ők maguk, vagy egy közeli hozzátartozó nem fertőzött.
Ahogy mondtam, nekem teljes családom, én is, szomszédaim is. Apámat örülök, ha túléli, de mivel még senki sincs túl a két héten, nekem folyamatosan fáj a hátam, mellkasom, bármi lehet még belőle nálam is. Rohadtul hamarabb kellett volna az egészet, ez most így szó szerint elszabadult. Időben, bőven a karácsonyi hajtás előtt kellett volna. Az, hogy karácsony előtt zár le minden, az pont sokkal rosszabb gazdaságilag, mintha előtte tette volna. De nem... toljátok csak a gödényként, meg az orvoskonferenciát, meg hogy milyen kényelmetlen a maszk. Majd megtudjátok milyen érzés a covid, és hogy tudsz aggódni a szeretteidért, amikor minden bizonytalan!
Sok sikert kívánok mindenkinek, ahogy magamnak is!
Rengeteg évig majdhogynem 100% haszonkulccsal dolgozó éttermeket,kocsmákat sajnálgatunk, ahol a vezetés azért backodja ki az embereit ,hogy még + ba maradjanak.Mert amúgy tartalékok volnának csak a vezetésnek a lóvé kell és inkább a csóró melóst rúgja ki.
Én az alkalmazottakat sajnálom.A tulajokat nem.
Viszont ettől még normálisabb szigorításokkal(már szeptemberben) simán túlélhető lett volna és akkor most nem kellene a NAGY zárás.Meg mondjuk kellett volna TESZTELNI, gőzerővel.De a kormányt ez nem érdekelte.
Aki meg nem ért vele egyet, az gondoljon bele, hogy majd lesz olyan aki egy vakbélbe fog belehalni, mert a minden kórház fogadjon covidos beteget még jobban elfertőzi a szektort és a legpitibb dolgot se látják majd el, vagy ha ellátják, akkor a legyengült szervezetű műtött az elkapott covidos tüdőgyulladásba pusztul bele.Sok embert nem látnak el, ami később majd befolyásolja az életét, egészségét..stb..stb.
Ezeket a dolgokat ennek a kormánynak lehet köszönni.Mert nem tesztelt, mert a pénzt kidobálta az ablakon carságokra csak arra nem költött, akart költeni amire kellett volna.És a felelősségét is a kis emberre tolja azzal, hogy TI akartátok, mert a KONZULTÁCIÓN TI ezt x jelöltétek.
Én is unom, hogy nem tud az ember nyugiba élni.Hogy korlátozva, rossz szájízzel megy az ember a boltba.DE most ez van.Aztán lehet lepontozni nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!