Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Koronavírus táppénz?

Koronavírus táppénz?

Figyelt kérdés
Nővérem tesztje pozitív lett.4-en élünk egy házban mi 3-an karanténba kerültünk.A kérdésem az hogy nekünk akik nem betegek jár-e valami pénz(táppénz?) a karantén időszakra?

2020. nov. 9. 10:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Itt le se szarnak nem rendeltek el semmit.
2020. nov. 9. 12:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha valaki járványügyi zárlat alatt van, és emiatt nem tudja ellátni a munkáját, akkor jár a táppénz. Szólni kell a háziorvosnak, magától nem találja ki, hogy ki szeretne táppénzt.
2020. nov. 9. 14:35
 13/15 A kérdező kommentje:
12-es Csak ez maszekvilágba nem így működik.Ott mindig az alkalmazott húzza a rövidebbet.Kikötötték hogy ne menjek el táppénzre mint kiderítettem azt a munkáltatónak kellene fizetni(nem vagyok ebben jártas közel 30év munkaviszony alatt SOHA nem voltam táppénzen)hanem vegyek ki szabit.Csak az már nincs így fizetetlen szabi lenne(illetve talán 2 napom még van).10 napja itthon vagyok meg úgy néz ki még könnyen lehet ennyit itthon kell lennem nekem a 20 nap nem kevés kiesés!
2020. nov. 9. 15:42
 14/15 anonim ***** válasza:
44%

Piszkosul nem vagytok képben.

Járványügyi elkülönítésnek hívják ezt, az orvos rendeli el, nem a hatóság (nem is fog küldeni semmit), a rendőrség nem ellenőrizheti. Táppénz természetesen jár.

2020. nov. 9. 21:19
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2020. nov. 10. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!