Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Meddig fog tartani szerintetek...

Meddig fog tartani szerintetek ez a koronavírus miatti pandemia?

Figyelt kérdés

2020. nov. 7. 16:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
30%
Oltáskor kiderül a nép álláspontja, hogy hisz a butításnak vagy nem. Utána nem lesz értelme ezt a médiahadjáratot folytatni és járványhelyzetet hirdetni. Mert köztudott nincs járvány csak a média szerint.
2020. nov. 8. 10:08
 12/24 anonim ***** válasza:
2020. nov. 8. 11:08
 13/24 anonim ***** válasza:
37%
május 31-ig. Másnap újra elő kerül a napi 5000 menekült szökött át téma.
2020. nov. 8. 12:01
 14/24 anonim válasza:
100%
Nem tudom megjósolni meddig fog tartani, de remélem minél kevesebb ideig. Már így is hatalmas bajokat okozott az egész világnak.
2020. nov. 8. 14:32
 15/24 anonim ***** válasza:
45%

Megmondták, hogy amíg a lakosság 60%-a nem védett (értsd aktív fertőzöttek + nemrég beoltottak) addig marad minden eddigi korlátozás. Igen a maszk is és a határzár, nincs bulika. Ez az egész szezonálissá vált (nem fog, már az) mint az influenza.

Ha az emberek nem lesznek hajlandók beadatni a vakcinát maguknak akkor maradnak a korlátozások amíg vagy a vírus nagyon gyenge mutációja terjed el vagy minden olyan ember meg nem hal akinek nehezebb lefolyású lenne az okozott betegség. Ami ki tudja hány év.

Ami biztos, hogy jövőre is ugyanez vár ránk. Talán 2022 már szebb lesz kicsivel

2020. nov. 9. 09:51
 16/24 anonim ***** válasza:
28%

Vagy altatják a népet, hogy majd védett lesz (már most védettek vagyunk). Vagy félelemben tartják. Mind a kettő egy célú fogd be a szád és bízd a kormányra. Ha már megijedsz és megtudod mi az igazság akkor már úgysem csinálhatsz semmit. Hisz ott volt a lehetőség, csak mindenki bólogatott.

Az oltás után már nem lesz oka hazudni a médiának. De a politika menetét meghatározza, hogy diktatúra lesz-e, vagy demokráciaként folytathatjuk. Ki fog derülni mennyi öntudata van a népnek, vagy hogy mennyire birka (mert csak mindenki bólogatott, vagy aludt, vagy félt).

2020. nov. 9. 10:07
 17/24 anonim ***** válasza:
63%

A szlovák teljes lakosságú tesztelésen 1% lett pozitív ami elképesztően kicsi szám. Nálunk is hasonló a helyzet. Messze vagyunk még a védettségtől.

Én sem estem át rajta és az ismerősi körömből eddig még senki. Ismerős ismerőse viszont igen, de ő buli a buli után életvitelt folytat, neki amúgy is nagyobb volt az esélye elkapni.

Európa egyik tagállama sem halad a diktatúra felé. Mi részlegesen már abban vagyunk, de csak akkor jutunk oda ha kilépünk az EU-ból, ami egyhamar nem fog megtörténni (pénz).

2020. nov. 9. 10:17
 18/24 anonim ***** válasza:
26%

Hiába pontoztok le 0-ra akkor is igazam van / lesz :D

Mint ahogy ezelőtt 2 hónappal azt jósoltam, hogy napi legalább 10 elhalálozás lesz itthon, akkor is 0-ra pontoztak :D Igazából akkor is tudtam, hogy több lesz mint 10, de még azt a számot se voltatok képesek elviselni :D

2020. nov. 9. 10:22
 19/24 anonim ***** válasza:
28%
A diktatúra az egész világra fog kiterjedni oltás után. Nem EU lesz, hanem globalizáció.
2020. nov. 9. 10:29
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
A multik megveszik kilóra az EU-t.
2020. nov. 9. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!