A koronavírus mennyivel fogja visszavetni a Föld népességének növekedését?
Majd meglatjuk milyen szovodmenyeket produkal a virus a kesobbiekben … mert ha mondjuk kiderulne, hogy meddoseget okoz akkor nagyon visszavetne.
Most meg csak a virus lekuzdesevel foglalkozik mindenki, az meg rejtely, hogy mi marad hatra ha levonul a fertozes.
2-es akikről beszélsz azok úgy születtek és úgy hívják őket hogy értelmileg akadályozottak, magyarán betegek, vagy akikről beszélsz mély szegénységben élő emberek, akik a te megalázó dumád ellenére is már most nagyon szenvednek.
Egészségtelenül élnek pl. az afrikaiak vagy az etiopiaiak mert gyerekként is robotolnak és egy kanna tej kiborításából a havi bérüket eresztik ami neked kb. egy szendvics és egy üdítő megvétele a boltban.
Nagyon emlékeztet a kis mondandód egy csúnya és kegyetlen bácsi bűntetteire. Szerintem fogd vissza magad! Mert nem ez volt a kérdés.
Én aggódok az emberekért, oké, hogy 7 milliárdan vagyunk de már milliók mentek el. De bízok a tudományban!
Semennyivel.
Túlnyomó többségben idős emberek halnak meg, akik nemzőképes korban vannak, azok száma globálisan elenyésző.
#5 ez igaz
De nézd meg azt is, hogy eddig összesen a koronavírusba 1,24 millió ember halt meg.
Idén eddig az abszolút népességnövekedés (a halálozásokat levonva) 69 millió.
A közelében sincs a két szám egymásnak (és azt is tegyük hozzá, hogy a koronavírus főleg nem a szülő korban lévő embereket öli meg). Azaz szerintem nagy hatása nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!