Hogy lehet az hogy nem ismerek ekkora számok mellett egy halottat se?
Nem olyan nagy számok ezek egy 9,5 milliós országban. Átlagban Magyarországon naponta 300-350 ember hal meg (bizony, nem csak a koronába lehet bele halni). Ha azt a napi 350 embert nem ismered, akkor nem hinném, hogy érdekesség az, hogy azt a 70 kovidos elhunytat sem ismerted. Pedig nézd, már Kínát is lehagytuk az összes fertőzött számával:
Köszönöm a válaszokat jöhetnek még. Igazad van 6os én is erre gondoltam hogy pl felírnák az eddigi pl vírus előtti (napi heti havi évi) halottakat. Aztán pedig a már vírus utáni halottakat hogy mennyi a különbség.
Azt én is észre vettem hogy most érdekes módon a sima influenzával nem foglalkoznak. Pedig fontos lenne. Ahogy a 9 es válaszoló is mondta.
6/13 Hellmano *** válasza:
66%
Amúgy, ha már koronásakat kiírják, hogy ennyien halnak meg naponta, engem érdekelne egy sima statisztika is, hogy naponta mennyi ember hal meg. És ott szépen belennének kategorizálva, hogy baleset , öreg kor, öngyilkosság, gyilkosság áldozata és külön lenne a betegség amibe minden beletartozna (rák stb.) és ott most külön kiírnák a koronás eseteket és akkor lehetne viszonyítani, hogy naponta valósan mennyi ember hal meg és abból mennyi volt a koronás. Ez szerintem nem is lenne hülyeség, mert ha ezeket a koronás eseteket kiírják naponta engem a többi sokkal jobban érdekelne amúgy.
Köszönöm a válaszokat jöhetnek még.
Ha lehet hagyjuk fennt ezt a kérdést mármint hogy ide lehet majd írni hiszen napról napra több a halott és kíváncsi vagyok hogy hányan ismernek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!