Szerinted következő nyáron lehetnek már rendes fesztiválok?
30
Ha nagyon szenvednél akkor házibuliznál... :D
Fentebb már ki lett fejtve hogy 10 főig okés, falun kertesben meg a kutya nem szól rád.
Most azt hagyjuk hogy mennyire okos döntés vagy sem...de ha én annyira szenvednék tuti behúznám ezt a lehetősséget.
Eddig majdnem minden évben fesztiváloztam, nyáron kicsit kellemetlenebb volt, de lehetett helyette menni motorozni, edzeni stb.
Találd fel magad és ne picsogj mint egy fürdős krva.
33
Akkor te tényleg be.szoptad, de ettől még nem kell picsogni, én se tettem amikor az előre megvett jegyeimet nézegettem a fesztiválok napján :D
Kitartást tesó!
"28: Nincs háború. Szopatás van, és a szomorú, hogy az emberek többsége még meg is köszöni a szájába tolt bránert. Mellesleg tavasszal 1 hónapig minden zárva volt, ki is bírtuk, tehát nem tudom, miről beszélsz. Meg most elkezdhetnék Svédországgal példálózni."
Egyrészt, veszélyhelyzet van. Másrészt, a különbség annyi, hogy a japánok azután is fegyelmezettek maradtak, hogy lecsökkent a fertőzöttek száma, mert nem hülyék, és tudták, ha amíg van covid beteg, addig a járvány is bármikor újra beindulhat. Itthon alapból nem volt akkora fegyelem, a nyáron meg ereszd el a hajam ment mindenhol.
Harmadrészt, mit akartsz a svéd modellel?
"28: Ja, és ha már a háborút említed. Megsúgnám, kocsmák, szórakozóhelyek és bordélyok a világháborúk alatt is működésben voltak. Akkor még logikusan felfogták a vezetők is, hogy szórakozni veszélyhelyzetben is kell az embernek."
A háború jellemzően a fronton zajlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!