Szerinted következő nyáron lehetnek már rendes fesztiválok?
Figyelt kérdés
2020. nov. 3. 00:18
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Menj már a hülye kérdéseddel innen, jós vagyok szerinted, vagy mi?
63 szavazat
1/37 anonim válasza:
Előbb meg is kellene érni a következő nyarat.
2/37 anonim válasza:
Igaz én 41 vagyok és akkor már 42 leszek és én az egész nyarat ilyen fesztiválokon töltöm. Hol itthon hol külföldön, de évek óta erről szólnak a nyaraim és őszintén megmondom, hogy nem 100%, hogy jövőre is lesznek. Ki tudja meddig nyújtják ezt a covid rétest...
3/37 anonim válasza:
Igen, covidpass-al lehet majd bejutni.
4/37 anonim válasza:
Az egyik kérdés, hogy tavasszal lesz-e rendes védőoltás. Ha lesz, akkor valószínűleg fesztiválszezon is, csak igazolással, hogy megkaptad az oltást és talán egy pár napos negatív teszttel.
Ha nem lesz oltás, akkor az egy érdekesebb kérdés...
5/37 anonim válasza:
Vicces, hogy egyesek a buli miatt aggódnak és nm amiatt, hogy lesz-e egyáltalán munkájuk.
6/37 anonim válasza:
sajnos igen jövőre kell a bevétel a vezetőknek.....de idén annyira örülök h ez a rohadt drogos fertő sziget fesztivál elmaradt. Külföldi mentes Budapestet!
7/37 A kérdező kommentje:
Vicces vagy nem, engem jobban aggaszt..
2020. nov. 3. 14:58
8/37 anonim válasza:
Szerintem pár ezres fesztiválok már lehetnek, de több tízezreseket nem hiszem. És az országok hozzáállása még mindig különböző lesz. Totális normál kerékvágásba visszatérést szerintem csak 2022-ben várhatunk.
5: Akinek a koncertre- és fesztiválrajárás a fő hobbija, azoknak értelemszerűen ez a második legnagyobb aggodalmuk. Nem csak munkából áll ám az élet, kivéve a biorobot típusú embereket.
9/37 A kérdező kommentje:
Pontosan. Természetesen az életek védelme még ez előtt van fontosságban.
2020. nov. 3. 16:16
10/37 anonim válasza:
Én is a fesztiválokat várom 😀🤗
És lesz!! Bízom benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!