Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi van akkor ha lehetséges,...

Mi van akkor ha lehetséges, hogy egy koronás van a családomban?

Figyelt kérdés

Az illető elment tesztelni, de még nem jött eredmény, ilyenkor nekem mit kéne tennem?

Itthon kéne maradnom ,vagy mennem kéne suliba?

Komolyabb tünetek még nem jelenetek meg.

2020. nov. 2. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
29%

A teszteredmény nem jelent semmit!

Ha nincs tünet, mehetsz suliba.

"A PCR tesztet hamis állítások alapján használják, nem a fertőzésekkel kapcsolatos tudományos tényeken alapulva. Ma már tudjuk, hogy ezek a PCR tesztek, ellentétben a Drosten, Wieler és a WHO állításával, nem utalnak semmilyen vírusfertőzésre, beleértve a SarsCov-2. fertőzésre sem. Ne feledje, hogy a PCR-teszteket kifejezetten nem legalizáltál diagnosztikai célokra, ahogyan ez a készülékekkel járó használati utasításon is helyesen szerepel, és amint azt Kery Mullis a PCR-teszt feltalálója többször hangsúlyozta, egyszerűen képtelen diagnosztizálni bármely betegséget. Ellentétben Drosten, Wieler és a WHO állításával, amelyet a világjárvány kihirdetése óta állítanak, a pozitív PCR teszt nem jelenti azt, hogy egy fertőzés van jelen. Ha valaki pozitív eredményt mutat, az nem jelenti, hogy bármivel meg lenne fertőzve, nemhogy a Covid vírussal, még az amerikai CDC, is egyetért ezzel és közvetlen tőlük idézek az egyik a Corona vírusról és a PCR teszt vizsgálatokról szóló 2020. július 13-i publikációjának 38. oldaláról. Első pontja azt mondja: a vírusos RNA kimutatása nem jelezheti a fertőző vírus jelenlétét, vagy hogy a Covid 2019 a kórtünetek okozója. A második pont szerint: ennek a tesztnek az eredménye nem elfogadott alkalmazás: a Covid 2019 fertőzés felismerésére. A harmadik pont ezt mondja: a teszt nem zárhatja ki más bakteriális vagy vírusos kórokozók által okozott betegségeket. Még mindig nem világos, hogy a Wuhan-vírust tudományosan megfelelően izolálták-e, így senki sem tudja pontosan mit keresünk, amikor tesztelünk, különösen azért, mer ez a vírus csakúgy, mint az influenzavírusok gyorsan is mutálódik…"

https://www.youtube.com/watch?v=EQja05GuTLY&feature=share&fb..

2020. nov. 2. 11:29
 2/6 A kérdező kommentje:
van egy-két tünet , mint pl. fejfájás, hasmenés , de sok minden közre játszhat így nem tudom biztosra hogy most pont ennek a tünete vagy sem, azt tudom hogy a hasam nagyon ritkán megy
2020. nov. 2. 11:34
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Hasmenéssel inkább maradj otthon. Menj be a gyógyszertárba,(vagy kérd meg szüleidet) és vegyél széntablettát, meg ilyenkor diétás étkezés ajánlott.
2020. nov. 2. 11:38
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
Maradj otthon! Az első kovidiótára ne hallgass!
2020. nov. 2. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is ugyanebben a helyzetben vagyok.

Szüleim teszteltették magukat tünetek miatt, én mondjuk épp tünetmentes vagyok, de orvosom egyenesen megtiltotta, hogy suliba menjek, helyette ad igazolást.

Nektek van teszt eredmény azóta?

2020. nov. 5. 00:53
 6/6 A kérdező kommentje:
közben tanárra ráírtam, nem engedhetnek suliba amíg nincs eredmény és negatív , szóval ha bárki idetévedne válaszért, otthon kell maradnia ameddig nincs eredmény, az orvos leigazolja
2020. nov. 16. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!