Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Merjek-e elmenni panaszokkal...

Merjek-e elmenni panaszokkal és kérjek-e tesztet?

Figyelt kérdés

Múlthéten kedden megbetegedtem 38,8 fok volt a lázam. Orvos antibiotikumot írt, mert zöldes válladékot köhögtem fel. Kedden-szerdán voltam lázas, hidegrázás, de egy hete csütörtök óta nem vagyok lázas. Gondolom, mert már ahogy szedtem az antibiotikumot, gyógyított. Azóta az összes antibiotikumot bevettem de ugyanúgy folyik az orrom, néha be van dugulva, tehát nem múlt el a betegségem, nen az igazi, csak lázam nincs. Köhögök, jön fel válkadék és néha nehezebben veszem a levegőt és pont íz és szag változás is van. Nem a legegészségesebb vagyok, de lázas nem és járok dolgozni, mert ha nem, éhenhalok. Irodában vagyok, nem fizikai munka. Nem is merem a főnökömnek mondani, hogy mi a helyzet, az orrom sem fújom ki előtte, nehogy gyanakodjon.

40 éves vagyok, vsn egy kis allergia-aszthmám, de 2014 óta gyógyszert szedek rá.

Felhívtam ma a háziorvost kérdeztem, hogy megvizsgálna, azt mondta nem, hanem ezekkel a tünetekkel amiket mondtam menjek el a covid osztályra, ahol direkt azzal foglalkoznak, hogy aki ilyen tünetekkel megy, direkt speciálisan be vannak öltözve éy majd nekik mondjam el a panaszomat.

Elmennék én csak attól félek, hogy ha tesztet vesznek, akkor ha pozitív, akkor nekem végem. Otthon kell lennem 10 napig, nem tudok dolgozni, végem van. Remélem negatív lenne vagy inkább tesztet nem is kérek vagy nem értek ehhez.

Arra gondoltam, hogy el sem kéne mennem, hanem ha korona van rajtam, skkor ha csak íz,szagzavar van, orrdugulás, orrfolyás, akkor úgy gondoltam majd elmúlik, kibirom, mert ha elmegyek, akkor ha tesztet csinálnak és pozitív jaj nekem. Nekem ha nem megyek dolgozni kirúgnak. Ami elment táppénzre ki is rúgták.

Úgy gondolom, lehet más is, nem csak a covidnsk van íz,szag, orrdugulás,köhögés tünete.

Merjek elmenni és kérjek tesztet?

Ha pozitív lenne, akkor kötelező lesz otthon lenni vagy nem feltétlenűl?

2020. okt. 29. 20:45
 1/5 anonim válasza:
87%
Szerintem jól tennéd ha elmennél tesztre az a legjobb ha biztosra mész . Nem tudom te hogyan vagy vele de szerintem az emberek egészsége fontosabb minden másnál .
2020. okt. 29. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Gratulálok. Majd ha miattad megbetegszik valaki, és belehal, mert tényleg COVID...?

Igazából értem, hogy kirúgnak, de milyen munkahely ez... sajnálom nagyon, hogy itt tart az ország.

2020. okt. 29. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
23%
Figyelj. A Covidon kívül 10000 betegség van ami köhögéssel és lázzal jár. Mivel köpetes a köhögésed ezért nem korona. A korona száraz köhögéssel jár. Felesleges a teszt. Jobbulast.
2020. okt. 29. 21:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi az hogy kirúgnak, ha elmész táppénzre? Miért dolgozol ilyen helyen? Az első esetnél miért nem szüntettétek be kollektíven a munkát? Egyből megszűnne ez a gyakorlat.
2020. okt. 30. 00:20
 5/5 anonim ***** válasza:

"ezekkel a tünetekkel amiket mondtam menjek el a covid osztályra"

Nem azt mondta, hanem azt, hogy maradj otthon!!! Hívd fel újra, hogy kért-e tesztelést! És tartsd magad távol mindenkitől!

2020. okt. 30. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!