Ez nem koronavírus?
Két napja láz, a legmagasabb 38,9 fok volt. Folyamatos lázam lenne, ha két napja nem nyomnám magamba az algopyrint. Az viszi le de csak 37,2-3 -ig. Hidegrázás van, olyan, hogy majd megfagyok, de az a láztól van, mert melegebb a testem az átlagosnál, aztán meg úgy izzadok, hogy ömlik rólam a víz.
Voltam orvosnál és mondta, hogy kicsit piros a torkom. Mondtam neki, hogy a légcsövem fáj. Kérdeztem, hogy nem-e koronavírus, azt mondta, hogy "jó pofa vagyok, mi ő, hogy kitalálja"
Mondtam neki, hogy sárgás váladékot köhögök fel, azt mondta, hogy akkor bakteriális lehet, de minden bakteriális fertőzést vírus okoz.
Mondta, hogy ír fel antibiotikumot és, ha bakteriális, akkor fog rá hatni, ha vírus, akkor pedig feleslegesen beszedem, rosszul nem leszek az antibiotikumtól.
Szerintetek meg lehet nyugodni, hogy ez nem koronavírus, ha már sárgás színes váladékot köhögök fel?
7 napig kell szedni.kedden vettem be előszőr, ma a negyedik nap/adag, még három napig kell szedni.
Prixoter 500 mg.
Napi egyszer hét napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!