Mit szóltok ahhoz, hogy Szlovákia országos tesztelést rendelt el?
Szégyeljék magukat azok is, akik ehhez asszisztálnak!
Bár végül is Hitler koncentrációs táboraiban is csak a munkájukat végezték az őrök, akik kinyitották a gázcsapot.
#18 meglátjuk, ki nevet a végén. Kár, hogy ennek a fajta lázongásnak ára is van. Ha nem lenne, igazán fun lenne ez a háború.
Nem tudom miért gebed bele mindenki egy rongydarabba meg napi 10 kézmosásba, esetleg egy tesztbe. Én is voltam, 10 mp volt az egész.
Elmondom miért. Mert a magyar ember igénytelen, retkes, önmagára és a környezetére igénytelen, és végtelenül buta.
Annyi társadalmi felelősségvállalás sincs az emberekben, hogy ha van csak 1% esély arra, hogy más alatt vágom a fát a saját engedetlenségemmel, akkor nem folytatom, hanem betartom azt a 2 db szabályt, ami van.
Helyette jön az aluliskolázott brigád, a Dr. Görény hívő csapat, aki dacolva a tudományos réteggel, 10 osztályos képesítéssel megmondja, hogy márpedig az egész egy nagy összeesküvés, meg amúgy az 5G, meg az 52-es körzet, meg a WTC is kamu, amúgy meg lapos a Föld is.
Meg lehet nézni eme témákban hívők keresztmetszetét, elég nagy. Ennél több nekem nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!