Anyukám pozítiv, tünetmentes, de a barátja tünetes is ráadásul és nekem ma vége a karanténnak de akkor tényleg odamegyek ahova akarok?
Figyelt kérdés
2020. okt. 18. 11:56
1/9 anonim válasza:
Ha neked a vége a karanténnak, akkor szabadon mozoghatsz.
2/9 anonim válasza:
Ha egy háztartásban éltek, akkor nem mehetsz te se amíg ők betegek.
3/9 anonim válasza:
Attól függ rád is vonatkozik-e a karantén, vagy csak rá.
4/9 anonim válasza:
Ha neked ma hivatalosan vege a karantennak, akkor elvileg te kimehetsz. De ha egyutt eltek, en nagyon nem ajanlom a maszkalast, mert valoszinuleg, meg ha nincs is tuneted, hordozo vagy, es atadhatod masnak.
5/9 anonim válasza:
Már miért ne mehetnél oda, ahova akarsz? Ha lejárt a háziőrizeted, akkor nyugodtan. A sok pánikólóval meg ne foglalkozz, aki szeret rettegni, az úgyis talál ürügyet magának.
6/9 anonim válasza:
Utolso, ez nem panikolas, hanem logikus gondolkodas. He egyutt elek egy koronassal, akinek raadasul tunete van, akkor nem megyek es maszkalok en sem, es kesz.
7/9 anonim válasza:
Na jó azért úgy, hogy 2 hétig egyáltalán nem mehettem ki, és végre lejárt a karantén, pont nem érdekelne, hogy más fertőzött van-e a családban irány a levegő meg az utca.
8/9 anonim válasza:
Az egész egy színjáték. Máskor is szoktak betegek lenni az emberek, csak nem fogták rá valami halálos dologra.
9/9 anonim válasza:
Szuper utolso, te gondolom szerencses vagy, es nem halt meg ismerosod a korona miatt. Nekem igen. Ezert bant ez ennyire, hogy sokan meg mindig azt hiszik, hogy ez az egesz egy szinjatek.Menjetek es dolgozzatok korhazban, aztan meglatjatok, hogy mennyire kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!