Normális ha azon agyalok, hogy ha a családtagjaim elkapják és nem láthatom őket többet, akkor én sem akarok már élni?
Ez az egyetlen ami megnyugtat..látom, hogy fejetlenség van, nem tesznek semmit, nincs kijárási tilalom, nem zárják le a gócpontokat..folyton ezen agyalok, ezzel nyugtatom meg magam, hogy ha a családtagjaim belehalnak, akkor én is meg akarok halni és nem akarok tovább élni.
Gyerekeim nincsenek, nincs miért tovább élni..
Azt mondják az emberek 70%-a el fogja kapni.
Semmi értelmét nem látom az intézkedéseknek..
Semmi reményt nem látok, hogy javulna a helyzet..
Félek az lesz mint az olaszoknál és nem tehetünk semmit.
Félek hazamenni a szüleimhez, de már azon agyalok , hogy mégis haza kellene utaznom, nehogy megbetegedjenek úgy hogy nem is láthatom őket.
Más is ennyire aggódik és retteg??
Gyenge vagyok tudom magamról.
Nem olvasom a hírekben, hogy Mohács városára teljes hatósági karantént rendeltek volna el. Mostantól onnan senkit nem volna szabad kiengedni, befelé meg kizárólag élelmiszer-gyógyszer szállítás.
"...látom, hogy fejetlenség van, nem tesznek semmit, nincs kijárási tilalom, nem zárják le a gócpontokat..folyton ezen agyalok..."
Így.
Normális. Mindenkinek vannak ilyen gondolatai mostanában.
Lesz még rosszabb is...
jó igazatok van, kicsit eltúlzom..
csak látom hogy mi megy az olaszoknál és túl sokat lógok a neten. igazatok van, inkább nem olvasok többet semmit.
az lesz a legjobb. csak az ember látja, hogy nem szigorítanak az emberek meg mászkálnak ugyanúgy össze-vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!