Megéri beadatni az influenza oltást terhesen?
Itt most nem arra vagyok kíváncsi, hogy kell-e védőoltás vagy nem. Eddig többször is beoltattam magam, minden 2. évben, és olyankor nem is lettem beteg. A lényeg, hogy kismamaként mi a helyes. Most a 30. hétben járok. Mi a nagyobb kockázat, az oltás vagy maga a vírus?
Természetesen megkérdezem majd a háziorvost is, de addig is kíváncsi lennék, ki mit mond.
Érdekes, hogy megváltozott az emberek véleménye:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Azért valahol szánalmas, hogy töröltetted azokat a hsz-eket ahol leírtuk, hogy nincs igazad.
Semmilyen védőoltás nem okoz autizmust, és Down-kórral sem mutattak ki összefüggést. Harmadik trimeszterben pláne nem okoz Down-szindrómát ugyanis az egy genetikai rendellenesség a 21-es kromoszómából nem kettő hanem 3 db van és legszorosabban az anyai életkorral áll összefüggésben, és a fogantatáskor eldől.
Ismételten megjegyezném, hogy mielőtt ostobaságokat írsz nem ártana az alapvető biológiával tisztában lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!