Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Influenza elleni védőoltást...

Influenza elleni védőoltást érdemes még beadatni? Be tudom adni magamnak?

Figyelt kérdés
2019. jan. 19. 22:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem. Nem.
2019. jan. 19. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, nem.
2019. jan. 19. 22:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Atyaég! Hogy jut ilyen eszedbe? Mért adnád be magadnak? És úgy mégis mit? Felírni is magadnak fogod? 2-3 hét, mire védettséget ad.
2019. jan. 19. 23:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Vannak olyan injekciók amit magadnak kell beadni. Gondoltam ebből is van olyan verzió.
2019. jan. 19. 23:20
 5/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Be adhatod magadnak, ha értesz hozzá és van megfelelő tűd is ehhez meg értesz a fertőtlenítéshez is meg az oltásokhoz. Izomba kell adni, szóval nem egy nagy ügy amúgy. Érdemes még most beadni vagy adatni.
2019. jan. 20. 00:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Jobb hogy ha az orvos adja be, hidd el, és még érdemes.
2019. jan. 20. 00:16
 7/7 anonim válasza:
Szerintem már rohadtul felesleges. Elkezdődött az influenza járvány és azért az oltásnak is kell egy kis idő míg hat. Hamarabb túlleszel rajta mint hogy hatni kezdene az oltás.
2019. jan. 22. 04:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!