Akik átestek a koronavírus fertőzésen,hogyan kezdődött,milyen tüneteid voltak,és kb mennyi idő alatt gyógyultál meg?
Nekem ez a 8. nap mióta tüneteim vannak.
Légyszi,kort is írjatok!
Köszönöm szépen!
29N
Erre én is kíváncsi lennék.
Nálad mi játszódik le, kedves kérdező?
Nekem hidegrázással kezdődött. Legmagasabb "láz" 37,7 volt. Majd torokkaparás,orrfolyás,és pár napja elment minden érzékem (szaglás,ízlelés). Az orrfolyás megmaradt,és max 37,2 hőemelkedés. Ha jól számolom a napokat akkor ma vagyok a 8. vagy a 9. napon. Az érzékvesztés ijesztő,nagyon. Nem érzem az erős tisztítószereket,lilahagymát,komolyan mondom semmit. Remélem ettől több tünet nem jön elő. :( Most olvastam itt a fórumon,hogy több hét is lehet mire visszaáll a rend. Étvágyam van,nem hagyott el az erőm (eddig),nem köhögök.
Úgy kezdődött mint egy megfázás,de ilyet még sosem éreztem,hogy az érzékszerveim "cserben hagynak".
Igen.
Ma vagyok kb a 12. napon,de érzem mostmár az ízeket-illatokat (1 hétig semmit),a fáradékonyság maradt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!