Koronavírus esetén mikor jön vissza a szaglás és az ízlelés?
Hőemelkedéssel kezdődőtt, folyamatosan napokig, de lázig nem ment fel. Aztán torok kaparás, orrfolyás. Teljesen olyan volt mint egy nátha.
3 napja pedig totál elment a szaglásom és az ízlelésem.
Ma vagyok a 7. napon.
Ami megmaradt: pici orrfolyás, és az érzékek elvesztése. De ez nagyon ijesztő. Nem köhögök, nem vagyok fáradékony,nem fáj sehol, étvágyam van.
Konkrétan a Domestost, az illóolajokat nem érzem.
Szerintetek mikorra állhat helyre a rend?
Köszönöm a válaszokat.
Köszi! Hát addig még van egy kis idő. :/ Remélem semmi más nem fog már előjönni.
Neked tapasztalat vagy ismersz valakit aki átesett rajta?
Szia! Nekem kb 2 hét alatt zajlott le.
Kitartás!
Nekem ma 48. napja, hogy nincs semmilyen szaglásom és az ízaromákat sem érzem... 2 napja volt valamicske remény, eukaliptusz olajat szagolgatva bizsergett az orrom (de nem tudtam megmondani, hogy milyen illatot érzek) de mostanra ez a bizsergés is elmúlt.
Szóval javaslom, hogy a kétkedők akik esetleg erre kanyarodnak, huzzanak beoltatni magukat, mert ha csak ennyi is a maradványtünet, nem túl kellemes...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!